Limburg is zeker de moeite waard om een dagje op uit te gaan met uw team of een heel weekend te genieten. Ontdek de leuke steden zoals Maastricht of Limburg of ga er juist op uit in de natuur. Ga Fietsend de Grotten door in Zuid- Limburg, werk aan de samenwerking tijdens een zeskamp of ga lekker golfen op een Short golfbaan. Uiteraard kunt u ook bourgondisch genieten tijdens een dinnergame.

Ga er op uit in bourgondisch Limburg tijdens een teamdag of weekend.

Short Golf in Limburg bedrijfsuitje voor Jong en Oud
Short Golf is een moderne activiteit, betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen. Ook als je voor het eerst speelt, is Short Golf geweldig leuk om te doen. Probeer het een keer met jullie bedrijf.

Crazy Dinner Game – Stadsspel en Dineren in 3 restaurants
Het Crazy Dinner Game maakt van uw groepsuitje één groot feest. Heerlijk dineren in 3 verschillende restaurants en ondertussen een spel spelen in het centrum van Maastricht. Het enige dat we kunnen vertellen, is dat de opdrachten voor veel hilariteit zullen zorgen.

Actief en Bourgondisch weekendje weg – Met het hele bedrijf naar Limburg
Beleef een heel weekendje weg in Limburg en verblijf in een groepsaccommodatie. Werk aan de teambuilding tijdens een super leuke Zeskamp of ga er actief op uit en maakt een mountainbiketocht door de grotten.

met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.