Wilt u met uw collega’s heerlijk genieten van de natuur? Dan zijn 3 uitjes op het water zeker de moeite waard!

Step-Kano Picknicktocht in omgeving Utrecht
Deze step-kano-picknicktocht brengt u al steppend door een prachtig natuurgebied van Amelisweerd en Rhijnauwen, waar kastelen en boerderijen de route is, u stept naar het dorpje Bunnik, waar u terug vaart over de Kromme-rijn. U krijgt een goed gevulde picknickmand mee voor onderweg!

“We hebben een ontzettend leuke dag gehad. De mensen waren fantastisch en alles was tot de puntjes geregeld. Zeer bijzondere dank voor het geduld van onze begeleider.” Aldus G. Smit Klik voor meer informatie!

Hilarische H2O Game in Twente
Ga samen met je team de strijd aan tijdens de H2O Game! De hilarische game bestaat uit drie actieve waterspellen, waarbij je zeker niet bang moet zijn om nat te worden.

Voormalig landgoed Het Hulsbeek in Oldenzaal is een recreatiegebied waar het heerlijk genieten is van een prachtige omgeving in de Hanzestad Oldenzaal. Met 230 hectare is Het Hulsbeek het grootste landschapspark van de regio. Dit prachtige recreatiegebied biedt vele mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie

Kanotocht met Teamopdrachten door de Biesbosch
Beleef de Biesbosch van dichtbij. Met een kano vaart u door het gebied over watertjes waar u met gemotoriseerde boten niet mag komen. Onderweg is er voldoende tijd om van de omgeving te genieten en deel te nemen aan de teamopdrachten.

“De bediening in het restaurant was heel hartelijk, de tocht met gids was leuk en leerzaam en het buffet na afloop was uitstekend” Aldus D. Eijkemans Klik hier voor meer informatie!

Liever een ander bedrijfsuitje op het water? Bekijk dan hier het totaalaanbod van alle bedrijfsuitjes.

Kunnen wij u helpen met het zoeken en boeken van uw bedrijfsuitje? Bel dan gratis 088- 5405850 voor hulp en advies van onze vrijetijdsspecialisten. Wij zijn van ma-do bereikbaar van 09.00 – 22.00 uur, vrijdag van 09.00 – 17.30 en zat-zon van 10.00-14.00 uur.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.