Met collega’s en teams strijden met stoere race activiteiten om de felbegeerde titel, Winnaar zijn! Daag elkaar uit met deze stoere teamopdrachten en welk aan de teambuilding! Dat gaat met dit teamuitje zeker lukken.

Tijdens de voorronden worden de kwaliteiten van het team uitgetest. Werk samen en probeer steeds de beste tijd te behalen. Bij elke opdracht kan je bonus seconden verdienen en zo met een voorsprong aan de finale beginnen.

Programma & planning voorstel
Het startuur kan in samenspraak gekozen worden.
U wordt ontvangen met koffie / thee
Het halve dag programma duurt 3 uur, maar kan uitgebreid worden naar een hele dag.

Teamindeling:
De groep wordt ingedeeld in teams van +/- 8 pers, ze gaan het tegen elkaar opnemen in deze spannende race. Om alles veilig en vlot te laten verlopen, zorgen de begeleiders voor een duidelijke en leuke briefing.

Bedrijfsuitje

Teamactiviteiten
Volgende teamopdrachten komen aan bod:

  • 4*4 Challenge: Deze uitdaging bestaat erin de schommel voor 10 seconden in evenwicht te houden met de jeep
  • Teambike: Door de juiste coördinatie en samenwerking behaal je de snelste tijd. Opgelet! Er is geen stuur, je kan enkel de remmen en de pedalen hiervoor gebruiken.
  • Pitstop: Welk team heeft de handigste monteurs en zal deze activiteit het snelste volbrengen?
  • Powerturn: Gegarandeerde actie met dit stuurloos voertuig. Er zijn enkel twee gashendels die elk één achterwiel aandrijven. Deze hendels worden bediend door de twee bestuurders.
  • Boot race: Welk team vind het beste ritme en zal de boot als eerste naar de finish roeien?
  • The Race (FINALE): Tracht zoveel mogelijk ballen te verzamelen tijdens dit slalom parcours. Een behendigheid voor zowel chauffeur als passagier.

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte van dit Teambuilding: Actief uitje met uitdagende race activiteiten. Liever een ander uitje, bekijk hier het totaalaanbod van Groepsuitjes in België.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.