Menu
Vergaderen

Spoorwegmuseum logische partner voor Corio

Voor het vierde achtereenvolgende jaar is vastgoedbedrijf Corio te gast in Het Spoorwegmuseum voor de presentatie van de jaarcijfers.  ’s Ochtends vergaderen de boardmembers in de luxe Wachtkamer 1ste klasse, ’s middags volgde de presentatie van de jaarcijfers voor de aandeelhouders in de Bedrijfsschool van het museum. De dag werd georganiseerd in samenwerking met Turn Key Business Events, de catering werd verzorgd door Maison van den Boer. Een typisch voorbeeld van de vele zakelijke mogelijkheden die Het Spoorwegmuseum biedt, waarbij voor iedere gelegenheid een pasklare oplossing te vinden is.

Ingrid Prins, Investor Relations Manager van Corio, vertelt waarom de keuze voor Het Spoorwegmuseum als locatie een logische is: “Het past bij ons bedrijf. Het hoofdkantoor van Corio staat in Utrecht en Hoog Catharijne is een van onze winkelcentra. Dat ligt boven het spoor, zoals meerdere winkelcentra van ons boven het spoor liggen. Deze connectie met het spoor is belangrijk voor de keuze voor Het Spoorwegmuseum.”

Maar niet alleen de connectie met het spoor bepaalt de keuze voor de zakelijke ruimtes van Het Spoorwegmuseum. Het is een optelsom van factoren. Ingrid Prins: “Iedereen vindt het prettig in het museum. De samenwerking is goed, alle basisdingen zijn prima voor elkaar. Tegenwoordig komt iedereen met een iPad naar de presentatie, dan moet WIFI goed werken bijvoorbeeld. De naborrel  is belangrijk, hier is een ruimte waar je niet gestoord wordt. Maar je bent toch niet helemaal afgesloten van de wereld. In een hotel is het vaak zo anoniem, in Het Spoorwegmuseum zijn de zalen niet zo gekunsteld. Dat industriële, met veel hout en ijzer, geeft het een authentieke sfeer.”

Prins, moeder van twee jonge kinderen, komt privé ook wel eens in het museum. “De kinderen vinden het hier fantastisch. Voorgaande jaren konden onze gasten ook eerder komen zodat ze het museum konden bezichtigen. Mensen vinden dat leuk. Het Spoorwegmuseum heeft een heleboel eigenschappen in zich waar we goed mee uit de voeten kunnen.”

————————————————— ————————————————————————-

Neem voor meer informatie over de zakelijke mogelijkheden in Het Spoorwegmuseum contact op met de afdeling Sales:
Menno Tielemans (m.tielemans@spoorwegmuseum.nl, T: 030-2306282)
Line Leander (l.leander@spoorwegmuseum.nl, T: 030-23066281)