Organiseer eens een onvergetelijk uitje voor uw team en ga er op uit. Door heel Nederland zijn er leuke uitjes te vinden van een actief programma tot teambuilding en culinaire uitjes. Leer het team tijdens een dagje uit beter kennen en beleef een van de leuke programma’s. Neem eens een kijkje op de site om een passend uitje te vinden.

Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van wat u op de site tegen kunt komen.

Bedrijfsuitje in de Biesbosch – GPS Tandem Challenge
Trappen met Grappen tijdens uw bedrijfsuitje in Noord-Brabant. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaat u per Tandem met navigatie speuren naar de GPS Punten. Eenmaal aangekomen bij een GPS punt moet er een opdracht worden uitgevoerd. De opdrachten zijn simpel en ludiek en geschikt voor een brede doelgroep.

Speel de Special Forces Experience – Uitdagend groepsuitje in Gelderland
Een unieke beleving waarin u in de huid kruipt van de Special Forces. In deze 3 uur durende extreme ervaring, gebaseerd op echte operaties van de speciale eenheden, staat u voor een aantal bijzondere uitdagingen. Spannender dan dit wordt het niet…

Ranking your Team! – Een perfect uitje voor Teambuilding
Kwaliteit, creativiteit en service met een gezonde dosis humor, staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden als u en uw collega’s een ontspannen dag hebben gehad waar met een brede glimlach op teruggekeken wordt.

Voor meer leuke teamuitjes kunt u eens kijken op de site 1001teamuitjes.nl.

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Zakelijk.nl/ 1001teamuitjes.nl

Redacteur

Comments are closed.