Zoekt u een stijlvolle ambiance om uw presentatie, conferentie, training of cursus te geven? Het hospitality team van dit prachtige Kasteel heet u hartelijk welkom. De luxe vergaderzalen ademen de rijke historie van het Kasteel. Tegelijkertijd zijn zij voorzien van hightech voorzieningen. Maak kennis met één van de meest inspirerende vergaderlocaties van Nederland!

17 stijlvolle vergaderzalen
U wilt een congres beleggen, een conferentie houden, een- of meerdaagse trainingen geven. Wat de aard, de vorm en het doel van het vergaderen ook mag zijn, de zalen bieden u een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Ook de organisatie van een grootschalig evenement kunt u met een gerust hart aan ons team overlaten In het Kasteel, maar ook in de Oranjerie, het Koetshuis, Klein Vanenburg en Vaeneveldstaete vindt u modern comfort en geavanceerde techniek. In totaal beschikken we over 17 stijlvolle vergaderzalen met een capaciteit van 8-285 personen.

Activiteiten
Indien u gedurende uw bijeenkomst een ‘ontspannende’ activiteit wenst, kunnen wij dit voor u regelen. Een greep uit onze mogelijkheden:

Mini cooper tour
Bonbons maken
Valkenier show
Percussie workshop

Review: ”Prachtige locatie en uitermate geschikt voor onze vergader locatie! Heel inspirerend. Was heel bijzonder!”

Boek uw eigen vergaderlocatie in Gelderland, vergaderen in stijlvolle ambiance.

Redacteur

Comments are closed.