Combineer teambuilding, cultuur, natuur, avontuur, spanning en heerlijk eten!

In dit arrangement komt alles aan bod. In het eerste, echte en grootste juttersmuseum ter wereld vertellen de echte jutters over hun belevenissen en zwerftochten op het strand. Speciaal voor uw gezelschap staat er een echte jutterslunch voor jullie klaar. Vanaf daar start Ontdek de Mol. Dit is lastig, u moet samenwerken maar ondertussen kunt u niemand vertrouwen! Aan het einde van de dag is er natuurlijk een prijsuitreiking en geniet u van een bbq bij een strandpaviljoen.

Schipbreuk-en juttersmuseum Flora

In het grootste juttersmuseum ter wereld komt de bezoeker ogen tekort. Gejutte spullen uit een periode van zo’n 70 jaar zijn hier bij elkaar gebracht. Ieder voorwerp heeft zijn eigen verhaal. Dat wordt smakelijk verteld door een echte jutter. Stoere mannen die tijdens stormen het strand afschuimen, op zoek naar interessante spullen. In een andere zaal is een boeiende expositie ingericht over strandingen op Texel in de 20e eeuw.

Ontdek de Mol?

Sjon de Mol wil Texel opkopen voor een nieuwe Real Life Soap met de Texelaars in de hoofdrol. Die starten onmiddellijk een actie om dat te voorkomen, maar hebben daarbij uw hulp nodig. Er moeten verschillende opdrachten worden uitgevoerd om de plannen van Sjon de Mol te dwarsbomen. Maar …Er is een geheime mol in de groep actief. Die probeert de opdrachten te saboteren, zodat de protestactie van de Texelaars mislukt. Niemand kent zijn identiteit.

Wie is die mol? Wie is er nog te vertrouwen en wie krijgt het vertrouwen van de groep?

Zijn de gemaakte keuzes juist? De achterdocht en argwaan worden steeds groter. Bij de prijsuitreiking wordt alles duidelijk: dan is de mol ontmaskerd of heeft die zijn taak volbracht en wordt Texel het decor van een Real Life Soap!

Na het spel staat er een aflsuitende barebcue klaar bij een strandpaviljoen. Na het diner zal de Texelse buschauffeur voor u klaar staan om u weer terug te brengen naar de begin locatie!

Kies voor een uniek dagje uit en ga naar Texel voor onvergetelijk bedrijfsuitje op de Wadden

Redacteur

Comments are closed.