Geniet samen met je collega’s van deze scooter tour door de mooie natuur van Gelderland. Tijdens het rijden kunt u gezellig met elkaar praten want deze scooters maken (bijna) geen geluid. Onderweg krijgt u een drankje mee en bij terugkomst is er een lekker buffet.

Programma
U wordt ontvangen met een kopje koffie en een ronde koek.
Vervolgens vertrekt u met de scooters voor een 2.5 uur tocht vol gezelligheid. De scooters maken geen geluid waardoor u optimaal kunt genieten van de mooieomgeving en natuur. Eventueel kan er gekozen worden voor een route naar Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. Voor onderweg krijgt een lekker drankje mee.

Bij terugkomst op onze locatie kunt even lekker bijpraten onder het genot van een drankje ondertussen zullen wij het buffet voor u klaar zetten.

Het buffet bestaat uit:
Voor Een kop soep met stokbrood

Hoofd Hutselpannen – lekker zelf je vlees en groenten bereiden waarbij onbeperkt smullen ons motto is.
OF
Smikkelpan met heel veel lekkernijen vlees en visgerechten.

Na Een overheerlijke Dronken sultan

We sluiten het arrangement af met koffie en een bon bon.

Voor het rijden met de scooters is een geldig rijbewijs verplicht.

Bij ons is het altijd feest
Voor elk feest – groot of klein. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.

Deze gerestaureerde boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.
Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

Ga er eens op uit met een scooter en geniet van een heerlijk buffet in Doesburg.

Redacteur

Comments are closed.