Menu
Transport

NS Hispeed start voorverkoop treintickets naar de Olympische Spelen van Londen 2012

LONDON – De officiële Olympische mascottes Wenlock en Mandeville gaven vandaag het startschot voor de voorverkoop van NS Hispeed-tickets naar de Olympische Spelen in Londen. In het Centraal Station van Amsterdam konden reizigers een sprintje trekken om in aanmerking te komen voor de eerste treintickets naar de Spelen van 2012.

De Olympische mascottes Wenlock en Mandeville trokken samen met Tjemp – de mascotte van NOC*NSF – de eerste sprint op het sprintparcours. Onder andere de snelste vijfenzestigplusser, de rapste zakenman en de beste sprinter op naaldhakken wonnen  treintickets voor twee personen naar Londen 2012. De overall winnaar met de snelste tijd kreeg bovendien entreekaarten voor een wedstrijd tijdens de Olympische Spelen.

ATP en LOCOG – de verantwoordelijke organisaties voor de Olympische kaartverkoop – maken in juni de toewijzing van Olympische entreekaarten bekend. Vanaf vandaag kunnen reizigers zich daarom ook al op www.NSHispeed.nl/olympische-spelen inschrijven voor treintickets naar de Olympische Spelen in Londen. Na inschrijving krijgen reizigers binnen vier weken een definitieve bevestiging van hun boeking.

Maarten Spaargaren, Commercieel Directeur NS Hispeed: “Van 27 juli tot en met 12 augustus 2012 vinden de Olympische Spelen plaats in Londen. NS Hispeed brengt je hier – met onder andere Eurostar tussen Brussel en Londen – in een sneltreinvaart naar toe. Je reist binnen circa vierenhalf uur van Rotterdam via Brussel-Zuid naar Londen St. Pancras. Vanaf dit station bereik je vervolgens met The Javelin high speed train binnen 7 minuten het Olympisch Dorp.”

NS is sinds 2006 Partner in Sport van NOC*NSF. Als Partners in Sport verbinden NS en NS Hispeed zich niet alleen aan alle sporten in Nederland, maar ook aan het Nederlands Olympisch- en Paralympisch Team. Samen met alle Olympische supporters steunen NS en NS Hispeed dan ook het Nederlandse Olympische team tijdens de Zomerspelen.