Menu
Relatiegeschenk

Nog op zoek naar een bijzonder cadeau voor een personeelslid?

Nog op zoek naar een bijzonder cadeau voor een personeelslid?

Nog op zoek naar een bijzonder cadeau voor een personeelslid? Bestel dan een Enjoy.nl cadeaubon!

U kunt zelf een waarde toevoegen aan de cadeaubon. Daarnaast is deze cadeaubon 2 jaar lang geldig en kan op ons gehele aanbod op Enjoy.nl worden verzilverd.

Nog op zoek naar een bijzonder cadeau voor een personeelslid?

Een cadeaubon bestellen voor een personeelslid is een uniek en goed cadeau. Bij het bestellen van de Enjoy.nl cadeaubon volgen er een aantal stappen. Zo kunt u zelf een waarde toevoegen aan de bon en daarnaast een persoonlijke tekst toevoegen.
U kunt de gegevens van de ontvanger van de bon invullen, zodat deze persoon de Enjoy.nl cadeaubon via de mail krijgt toegestuurd. U kunt ervoor kiezen om de Enjoy.nl cadeaubon gelijk te versturen, maar u kunt ook de Enjoy.nl cadeaubon op een bepaalde dag versturen. Daarnaast kunt u ook uw eigen gegevens invullen, zodat de Enjoy.nl cadeaubon bij u in de mail terecht komt en dan heeft u ook een optie om de bon uit te printen.

Nadat u de Enjoy.nl cadeaubon heeft besteld ontvangt u deze ook gelijk in uw mail. Kijk hiervoor ook even goed in uw ongewenste mail, omdat de Enjoy.nl cadeaubon daarin terecht kan komen.

Lukt het niet helemaal om de bon te bestellen? U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer: 088-5405850.