Zoekt u een teamuitje voor uw groep als leuke activiteit of om te combineren tijdens een meeting of cursus?

Bijvoorbeeld een clinic, workshop of buiten activiteit. Bij ons evenementenbureau kiest u uit ruim 100 activiteiten die maximaal 1 of 2 uur duren. Van 4×4 rijden, tot tandem fietsen of kruisboogschieten. Mag de activiteit wat langer duren? Dan passen we het programma aan.

Landrover Dropping
Vanaf de locatie worden jullie opgehaald met landrovers. Iedereen neemt plaats achterin en geniet van de rit.

Terwijl de motor ronkt, vragen jullie je af waar jullie heen worden gebracht! Het enige wat jullie om je heen zien zijn bossen… Plotseling vermindert het voertuig vaart en als het tot stilstand is gekomen, mogen jullie eruit. Het enige wat jullie hebben is het GPS. Gelukkig zit er een uitleg bij van het GPS! Tijdens het lezen van deze brief, wordt de missie duidelijk. Jullie gaan opzoek naar een punt ergens midden in de bossen, waar een opdracht voor jullie klaar staat. Dit zullen jullie moeten vinden met behulp van het GPS. Al struinend door de bossen en over heide komen jullie steeds dichterbij de opdracht in de buurt. Maar heeft je team wel het juiste punt ingevoerd?

Helikopter Dropping
Meer Spektakel? Kies dan voor de helikopter dropping.

Éénmaal bij de helikopter is de verbazing groot en wordt iedereen enthousiast maar toch ook wel een beetje nerveus… De rotorbladen beginnen al te draaien en jullie nemen plaats in de helikopter.

Jullie vliegen over water en bossen en vanuit de helikopter hebben jullie een fantastisch uitzicht! Dan wordt de landing ingezet. Waar moeten jullie nu heen? Gelukkig geeft het GPS uitkomst, waarmee jullie opzoek gaan naar het eerste checkpunt. Door het invoeren van een zogenaamd waypoint kunnen jullie de weg vinden, maar welke route nemen jullie?

Boek uw eigen Teambuildingsuitje op de Veluwe met landrover of helikopter dropping.

Redacteur

Comments are closed.