Brugge, culturele hoofdstad van Europa in het jaar 2002, is een indrukwekkende Middeleeuwse stad met vele monumenten, musea en een historisch stadslandschap.

Brugge is ook een ideale bestemming voor een groepsreis. Er zijn talloze excursiemogelijkheden en groepsactiviteiten te organiseren in een historische sfeer. Daarnaast is de stad Brugge overzichtelijk, compact en op een acceptabele reisafstand vanuit Nederland.

Stad en Strand de ideale combinatie
Een unieke combinatie tussen stad en strand. Het programma begint met een bezoek aan de prachtige Middeleeuwse stad. Met de City Challenge Brugge maakt u op ludieke wijze kennis met deze historische stad. Vervolgens gaat u de stad verkennen over het water van de Reien, de grachten van Brugge, om vervolgens een bezoek te brengen aan de bierbrouwerij. Er wordt afgesloten met een heerlijke diner aan het romatische Minnewater. Om vervolgens zich te verplaatsen naar de kustplaats Oostende. Hier kan worden kennis gemaakt met de het bruisende uitgaansleven van Oostende of lekker nagenieten met een Belgisch pintje aan de bar van het hotel.

De volgende ochtend is er de mogelijkheid om naar een goed verzorgd ontbijtbuffet lekker uit te waaien op het strand of het spelen van een potje beachvolleybal of beachvoetbal. Voor vertrek naar Nederland wordt er afgesloten met een gezamenlijke lunch.

Overnachten
Wij hebben een jarenlange samenwerking met diverse hotels in centrum van Brugge. Deze zijn grotendeels in het hart van de stad gelegen, zodat alle programmaonderdelen op loopafstand van elkaar zijn. Het arrangement is op basis van 2-persoonskamers samengesteld, maar uiteraard kunnen we op aanvraag ook 1-persoons kamers voor u reserveren. Op slechts 20 minuten afstand van Brugge ligt Oostende aan de Belgische kust. Een overnachting aan de kust is zeker aan te bevelen wanneer u een dag in de stad wenst te combineren met lekker uitwaaien op het strand.

Programmavoorstel
Dag 1
Vertrek met eigen vervoer of optioneel per Touringcar (tijd vertrek in overleg aan te passen).
13.00 uur Aankomst Brugge (optioneel met vers kopje koffie of thee en een overheerlijke Brugse Wafel in het sfeervolle Vlaamse koffiehuis).
Aanvang City Challenge; op ludieke wijze gaat u kennismaken met de bekendste bezienswaardigheden in Brugge. Aan de hand van verschillende opdrachten in het Middeleeuwse decor gaat u kennis maken met deze historische stad. Ter afsluiting wordt er een rondvaartocht gemaakt over de grachten van Brugge.
15:30 uur: Rondleiding door de Belgische bierbrouwerij en aansluitend proeven van een huisgebrouwen pintje.
16:00 uur: Vrije tijd en mogelijkheid om Brugge op eigen gelegenheid te verkennen en/of inchecken in het hotel.
19:00 uur: Aanvang diner aan het romantische minnewater.
Aansluitend vertrek naar Oostende.
Inchecken hotel, waar vervolgens het bruisende uitgaansleven van Oostende verkend kan worden of gezellig na geborreld aan de bar van het hotel.

Dag 2
Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.
10:30 uur: Uitchecken hotel, voor een bagageruimte wordt eventueel gezorgd.
11:00 uur: Lekker uitwaaien op het strand en liefhebbers kunnen een potje beachvolleyballen of beachvoetballen.
Optioneel kan er Strandzeilen een afsluitende lunch georganiseerd worden.

13.00 uur: Afsluitende lunch
Vertrek met eigen vervoer of optioneel per touringcar naar Nederland.

Boek dit gevarieerd team uitje in België, Brugge en Beach combinatie.

Redacteur

Comments are closed.