Category

Autobestickering

Category

Bent u ook op zoek naar nieuwe manieren om uw klanten te informeren over uw activiteiten? Door de jaren heen zijn er natuurlijk talloze manieren bijgekomen om te communiceren met je klanten en ook met eventueel potentiële klanten.

Waren een aantal jaar geleden het plaatsen van een advertentie of het versturen van een papieren dedicated mailing nog mateloos populair. Vandaag de dag kiezen steeds meer organisaties toch voor de digitale mogelijkheden.

We communiceren steeds vaker via mail, versturen digitale nieuwsbrieven of we informeren onze klanten via de sociale mediakanalen, zoals Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn en nog vele andere.

Dit wil niet zeggen dat we helemaal afscheid hebben genomen van printmedia. Voor sommige doelen of producten kan dit nog steeds effectief zijn.

Zo kunnen bijvoorbeeld reclamestickers heel effectief zijn. Stickers zijn verkrijgbaar in eigenlijk alle denkbare vormen, maten en kleuren. Ook kunnen ze gebruikt worden op diverse materialen. Zo kunt u kiezen om uw auto te voorzien van reclamestickers. Dit kan uw bedrijfslogo zijn, maar u kunt er ook voor kiezen om een slogan op uw auto te plaatsen, natuurlijk wel passend en herkenbaar bij uw bedrijf.

Is de auto dagelijks op de weg dan kan het effect van een bestickerde auto groot zijn. Mensen kom dagelijks in contact met uw boodschap en gegevens. Zorg er wel voor dat de auto schoon is en dat de boodschap goed leesbaar is. Anders kan het juist averechts werken

Bent u eigenaar van een winkel of een pand in een druk bezochte omgeving? Dan kunt u kiezen voor  opvallende raamstickers. Ook zijn deze ideaal om een actie te communiceren. De stickers zijn gemakkelijk te vervangen en zeker betaalbaar vergeleken met bijvoorbeeld lichtreclame. Het zal u nog verbazen hoeveel mensen uw boodschap op de sticker zullen onthouden! En dit is natuurlijk het uiteindelijke doel van het aanbrengen van stickers.

Ook voor beursbezoek kunnen stickers goed werken. Zo kunt u er voor kiezen om de bezoeker naar uw stand te begeleiden aan de hand van vloerstickers met bewegwijzering of bijvoorbeeld met een aantal vragen die beantwoord kunnen worden met een bezoek aan uw stand.

U kunt gemakkelijk online bedrukte stickers maken. Op deze manier heeft u de stickers snel in huis en kunt u aan de slag met het beplakken van ramen, auto’s etc.

Verminder uw kosten tot wel 50%
Welke ondernemer wil dit nu niet? Zeker ook op het gebied van reclame kunnen de kosten aanzienlijk oplopen. U wilt immers goed gezien worden. Diverse vernieuwende online concepten worden gelanceerd die het mogelijk maken om reclame producten goedkoper te bestellen. Dit geld ook voor auto stickers. Deze kunnen online vaak voor een veel goedkoper tarief worden aangeschaft dan bij een fysieke winkel.

Stickers online bestellen en zelf plakken

Op diverse webshops kun je auto stickers bestellen in alle soorten en maten. Kies je formaat, upload je eigen bestand en de stickers worden binnen enkele dagen geleverd. Zonder dat u tijd hoeft vrij te plannen om naar een fysiek bedrijf toe te rijden.

Prima service en kwaliteit
Ook online kunt u voorzien worden van een deskundige service en advies. In  combinatie met professionele video handleidingen om stickers te plakken, kan iedere ondernemer gemakkelijk geld besparen. En over de kwaliteit van de stickers hoeft u zich bij de betere bedrijven geen zorgen te maken, want ook zij willen uiteraard dat hun klanten weer terug keren. Vaak kunt u de klant tevredenheid ook vooraf checken aan de hand van ervaringen en recensies.

Pas op: goedkoop kan soms duurkoop zijn
Uiteraard zijn er ook veel prijsvechters actief op internet. Deze kunnen soms stickers aanbieden die er op het eerste gezicht goed uit zien, maar niet schoon verwijderbaar zijn of snel van kleur vervagen. Dit heeft uiteraard ongewenste gevolgen. Kijk dus even goed of u met een specialist in professionele stickers te maken heeft. Zij geven vaak ook garantie op kleur en levensduur van de folie. Zo bent u verzekerd van een goede kwaliteit sticker waarmee uw autobelettering er lange tijd prima verzorgd uit ziet.

– Waar voorheen de meeste bedrijven naar een traditioneel beletteringsbedrijf gingen om auto stickers te bestellen zien we steeds vaker de trend dat ondernemers het heft in eigen hand te nemen via moderne webwinkels. –