In december verscheen het rapport van het UWV dat de prognose voor de arbeidsmarkt 2017/2018 er goed uit ziet en door de sterk groeiende economie er in 2017 veel banen bijgekomen zijn. Deze groei zal zich naar verwachting ook in 2018 voortzetten en de banen worden vooral door de uitzendbureaus ingevuld.

Kun jij je wel vinden in de werkwijze van de welbekende uitzendbureaus? Of wil jij liever zelf actief deelnemen in het zoekproces en heb jij de afgelopen jaren hard gewerkt om nu juist die droombaan te vinden?

Neem die stap naar projectmanagement en kies daar de juiste organisatie bij die daarin voor jou kan bemiddelen. Brunel doet dat op geheel eigen wijze en daagt jou ook uit om kritisch te zijn en te blijven op je zelf. Met een snelle, maar zeer accurate sollicitatieprocedure kun jij samen met hen naar die droombaan werken.

Zoek jij een vacature projectmanager? Dan heeft Brunel op dit moment zo’n 20 vacatures in verschillend provincies in Nederland in divers branche. Daarnaast kun je bij Brunel uiteraard ook inschrijven en mocht dan die passende vacature komen kun je direct solliciteren.

Redacteur

Comments are closed.