Menu
Marketing

Flyers gebruiken voor guerrilla marketing

Flyers gebruiken voor guerrilla marketing

Voor een marketingactie op zoek naar een effectieve manier om uw doelgroep te bereiken?
Denk dan weer eens na over offline marketing. Natuurlijk is online niet meer weg te denken maar een flyer op het bureau kan uw marketingcampagne nog meer kracht bij zetten.

Voor deze zomer had ik een actie en heb ik een flyer laten maken die ik naar mijn relaties heb gestuurd. En omdat post tegenwoordig niet heel veel meer op het bureau terecht komt heb ik juist veel indruk gemaakt en was het een fantastische ondersteuning op mijn marketingcampagne die online uiteraard goed ondersteund werd.

Ik heb bij Drukland tegen een scherp tarief flyers laten drukken en verspreiden. Niet alleen grote oplages maar ook kleinere oplages kunnen zij tegen uitstekende tarieven aanbieden. Deze offline ondersteuning paste echt perfect bij de online communicatie. Het was een schot in de roos.