Ook voor hoogwaardige business evenementen zit je goed bij Landal GreenParks. Dit zijn vijf belangrijke pre’s voor een bedrijfsuitje bij Landal, inclusief hun nummer één eventlocatie.

Landal GreenParks is er niet alleen voor gezinnen met kinderen. Met Landal Business Line gooien ze tevens hoge ogen op de zakelijke markt. Zo biedt een vakantiepark ideale mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Ook voor het organiseren van een congres, het introduceren van een nieuw product en voor het vieren van een jubileum zijn de locaties van Landal uitermate geschikt. Met 85 parken verdeeld over negen landen ontbreekt het je niet aan keuzemogelijkheden. Hieronder zetten we vier pluspunten uiteen en tippen we dé toplocatie volgens Landal.

1. Je vindt alle voorzieningen onder hetzelfde dak

Landal GreenParks beschikt op diverse locaties over multifunctionele zalen en allerhande opties om tenten te plaatsen. Zo is er ruimte voor groepen variërend van twintig tot circa 3.000 personen. Daarnaast zijn er tal van overnachtings- en activiteitenmogelijkheden. Om alles tot in de puntjes te regelen, denkt de organisatie binnen Landal graag met je mee. Ieder event is immers uniek. Eén ding is zeker: te midden van een uitgestrekte natuurlijke omgeving wordt een eersteklas zakenevenement neergezet met een te gekke combi aan actie en ontspanning.

2. Huur een heuse stad

Dat Landal Business Line buiten kaders denkt, bewijzen ze met initiatieven als het verhuren van een eigen stad. Zo is Landal Esonstad geheel of gedeeltelijk te huren voor incentives, familieweekenden, afdelingsuitjes en andere evenementen. Het karakteristieke park aan het Lauwersmeer en de Waddenzee is een fantastische thuisbasis voor een groot festijn met 30 tot 1.200 personen.

3. Huur een compleet park

Ongestoord, exclusief teambuilden, eten, feesten, recreëren en overnachten kan wanneer je een volledig park tot je beschikking hebt. Landal Business Line biedt met het ‘je eigen park event’ te allen tijde maatwerk dat geheel op jouw business-wensen is afgestemd. Met tal van zowel grote als kleine parken voorhanden is er voor iedere groep een geschikte locatie.

4. Ga groots voorbij de landgrenzen

Is een stad of een geheel park niet voldoende voor je? Huur dan je eigen wintersportdorp. Jawel, je leest het goed. Via Landal Business Line huur je al vanaf 28 personen jouw exclusieve wintersportdorp, direct aan een skipiste in Europa. Het grootste wintersportdorp is geschikt voor groepen tot 1.350 personen. Landal telt wintersportdorpen verdeeld over vier verschillende landen. Ook hier geldt dat er voor iedere groepsgrootte een toplocatie beschikbaar is.

5. Hof van Saksen als favoriet

Over toplocaties gesproken. Hoewel de mogelijkheden eindeloos zijn, is er één park dat voor Landal boven alles uitspringt: het luxe resort Hof van Saksen. Vergader en sluit zakendeals in het Business Centre dat bestaat uit een multifunctioneel theater van ruim 260 vierkante meter, twee riante subzalen, een eigen lounge en een ontvangstbalie. Daarbij overnacht je in een van de Saksische boerderijen te midden van de veelzijdige Drentse natuur. Met recht kunnen we stellen dat dit een gegarandeerde zakelijke succesformule is!

Redacteur

Comments are closed.