Menu
Bedrijfsvoering

De complete laadoplossing voor kantoren

De-complete-laadoplossing-voor-kantoren

Revolt is een totaal oplossing voor oplaadgemak en heeft een doelgericht antwoord binnen de energietransitie naar een groene toekomst. Naast de stijlvolle vormgeving die zo ontwikkeld is dat het laadpunt binnen iedere omgeving past, zijn er ook tal van mogelijkheden om de energie te distribueren. Van digitale reclamezuilen met geïntegreerde oplaadpunten, de zogenoemde Hubs, mobiele chargers en bedrijfs- en privélaadpalen tot extra opslagmogelijkheden als batterijen. Energie is niet alleen verkrijgbaar via een netwerk maar ook te halen uit de wind en de zon. Revolt is een revolutie op het gebied van de elektrische mobiliteitsindustrie vol goed doordachte high-end technologie.

Slimme laadpalen

Laadpalen kunnen zoveel meer zijn. Revolt laat dat zien in hun high-end technologie die ze toepassen bij verschillende distributiemogelijkheden. Type laadpaal One is te vinden op plekken als bijvoorbeeld pakeerplaatsen- en garages of recreatielocaties en kan als stand-alone, maar in een later stadium ook als onderdeel van een netwerk worden ingezet. Het design van de Well-one als privélaadpaal is zo ontwikkeld dat het binnen ieder type omgeving past.

De Hub is een bijzondere laadpaal. Het is een display in een Abri-uitvoering met ultra helder beeldscherm waardoor de reclame-uiting een krachtige impact heeft. De digitale content kan afgestemd worden op de locatie en het gebruiksmoment. Er is een medianetwerk dat ingezet kan worden om tot een maximaal rendement te komen. De reclame-inkomsten kunnen dusdanig oplopen dat de abonnementskosten tot nul gereduceerd worden. Waar mensen zijn worden voertuigen opgeladen en bijvoorbeeld uitgaansgelegenheden trekken door die service nog meer bezoekers. Het roestvrij staal van de behuizing geeft de Hub een extra uitstraling met betrekking tot duurzaamheid en er zijn twee laadpunten.

Opladen op locatie

Opladen op locatie

De mobile charger van Revolt is overal inzetbaar waar elektriciteit nodig is. Mede door de uitsparingen aan de onderkant van de lader zelf, speciaal voor het vervoer met vorkheftrucks en de rubberen bumpers die de charger beschermen tijdens het transport kan de oplader overal ingezet worden. Ideaal voor gebruik op bedrijfsterreinen of bij evenementen. Door de vier oplaadpunten kunnen meerdere voertuigen tegelijkertijd laden.

De Revolt battery is een klasse apart. Het vermogen van 245 kW kan opgeschaald worden naar behoefte tot maximaal 1,2 mW en plaatsing kan bij iedere oplader. Het is een ultieme oplossing om de capaciteit van een laadstation te verhogen. Door de integratie van een smart micro-grid technologie is het mogelijk zonne- of windenergie om te vormen tot bruikbare elektriciteit. Ook kan er tijdens de daluren elektriciteit geladen en opgeslagen worden om in de piekuren te verkopen. De Revolt battery kan ook ingezet worden om het netwerk tijdens piekuren af te vlakken.

Een alles-in-een antwoord

Revolt geeft een slim en praktisch antwoord op de transitie naar een groene en duurzame wereld. Met de laadpalen, batterijen of mobile chargers en hun alles-in-een voorzieningen kan op iedere plek, op elk moment elektriciteit geleverd worden. Het maandelijks Revolt abonnement kan alle kosten dekken, inclusief het transport naar de locatie waar de oplader moet komen te staan, de installatie, het onderhoud en de ondersteuning en service en de elektriciteitskosten tot een maximum per kWh. Laadpalen waren service en worden een noodzaak. Revolt biedt een kant-en-klare oplossing tijdens de energietransitie.