Rubriek

Utrecht

Rubriek
Zakelijke bijeenkomst in een sfeervolle buitenplaats

Zakelijke bijeenkomst in een sfeervolle buitenplaats. Deze buitenplaats, gelegen midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in Driebergen, biedt de perfecte locatie voor uw volgende zakelijke bijeenkomst.

Centraal gelegen, goed bereikbaar en omringd door prachtige natuur, biedt deze vergaderlocatie rust en ruimte voor een productieve vergadering, congres, training of andere zakelijke evenement. De locatie is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg en heeft voldoende parkeergelegenheid.

De vergader- Congresruimtes

De vergader- en congresruimtes zijn modern ingericht en voorzien van de nieuwste technologie, zoals een beamer, geluidinstallatie en een flip-over. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar, variërend van kleine vergaderruimtes tot grote zalen, die geschikt zijn voor grotere groepen.

Vanuit de zalen kijkt u uit op het groen en bijna allemaal beschikken ze over een privé terras. Ideaal om met mooi weer in kleine subsessies te werken of een frisse neus te halen. Bijzondere voordelen dus!

Daarnaast beschikt de buitenplaats over een restaurant waar u kunt genieten van heerlijke gerechten en een uitgebreide wijnkaart.

Recreatieve activiteiten

Naast de zakelijke faciliteiten, biedt de buitenplaats ook een aantal recreatieve activiteiten zoals wandelen, fietsen en paardrijden. Dit biedt de mogelijkheid om tijdens de lunchpauze of na de bijeenkomst te ontspannen en te genieten van de prachtige natuur.

Ontdek deze Vergaderlocatie in een sfeervolle buitenplaats!

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850

Een vergaderlocatie in Utrecht? Utrecht biedt de ideale omgeving voor een inspirerende meeting.  Meestal is het belangrijk dat de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer moet zijn. Wij hebben voor u talloze mogelijkheden en ik heb een TOP 3 Vergaderarrangementen in Utrecht gemaakt.

Free photo group of diverse people having a business meeting

TOP 3 Vergaderarrangementen in Utrecht

Stijlvol vergaderen in de koninklijke bossen van de Lage Vuursche

Meerdaags vergaderen op een mooie locatie midden in de koninklijke bossen van Lage Vuursche. Gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van de Lage Vuursche, op nog geen 15 km van Utrecht en 35 km van Amsterdam. Een unieke locatie waar u als trainer, deelnemer of hotelgast staat centraal.

Vergaderen in het groen! In de bossen van Doorn

Midden in de provincie Utrecht, in de bossen van Doorn, vindt u onze prachtige vergaderlocatie. U hoeft zich alleen maar bezig te houden met de inhoud van uw vergadering, terwijl alle andere zorgen u moeiteloos worden ontnomen.

Meerdaags vergaderen op een kasteel in Zeist

Bent u op zoek naar een inspirerende en goed bereikbare vergaderlocatie in het midden van het land? Wees dan van harte welkom in Zeist! Dit kasteel is perfect gelegen ten opzichte van uitvalswegen en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Ons gehele aanbod kunt u vinden op: Vergaderen.nl
Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer: 088-5405850.

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Vergaderen.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850

Opzoek naar een passende locatie voor uw volgende bijeenkomst? Dan heb ik voor u deze vergadertip in de bossen van Zeist.  Een inspirerende en goed bereikbare vergaderlocatie in het midden van het land!

Vergadertip in de bossen van Zeist

Bent u op zoek naar een inspirerende en goed bereikbare vergaderlocatie in het midden van het land? Wees dan van harte welkom in Zeist! Dit kasteel is perfect gelegen ten opzichte van uitvalswegen en goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Een authentiek en intiem kasteel, verrassende, culinair hoogstaande gerechten en een zorgvuldig samengestelde wijnkaart.

De vergaderzalen

Het kasteel beschikt onder andere over 4 vergaderzalen en 1 boardroom. Daarnaast zijn er enkele flexibele ruimtes die dienst kunnen doen als private, lunch, diner,  borrel-ruimte of als subzaal.

Meerdaags vergaderen op een kasteel

Authenticiteit, persoonlijke gastvrijheid en culinaire verrassingen. Dat staat u te wachten wanneer u een bezoek brengt aan dit kasteel. Prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug biedt deze locatie een uniek decor voor ieder denkbaar verblijf. Daarnaast is het kasteel 120 jaar oud en voorzien van 30 hotelkamers, een Bar & Lounge, culinair restaurant, een Bistoria, prachtige kasteeltuin met ruim terras, 3 vergaderzalen, 2 boardrooms en vanaf het voorjaar 2022 een volledig nieuwe Oranjerie met zowel een Restaurant- als Bistronomie concept.

Boek nu uw volgende bijeenkomst bij deze prachtige locatie in Zeist!

Centraal gelegen in Soesterberg en omringd door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug vindt u dit conferentiehotel. Centraal gelegen en omringd door de natuur. Een eigentijdse locatie met een rijke historie. 25 Modern uitgeruste vergaderzalen, 3 bijzondere conferentiezalen, 130 hotelkamer en een gastvrij team. Tevens heeft deze congres locatie alle ingrediënten in huis voor een geslaagde conferentie.

Meerdaags vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug

Alle vergaderarrangementen bestaan uit een ‘basisarrangement’ met onder andere koffie, thee en water. Benodigdheden zoals een beamer, wifi, flipover en een handige trainerskit zijn vanzelfsprekend aanwezig. Afhankelijk van het gekozen arrangement zijn ook de lunch, het diner, een overnachting en gebruik van het ontbijtbuffet inbegrepen.

Genoeg inspiratie voor uw bijeenkomst

Op zoek naar inspiratie tijdens uw bijeenkomst? Neem uw deelnemers eens mee voor een vergadering, training of brainstormsessie in de buitenlucht! De combinatie van frisse boslucht en de ontspannende achtergrondmuziek van fluitende vogeltjes geven een hele andere dynamiek dan tijdens een binnen vergadering of training. Daarnaast stimuleert het buiten zijn de hersenen én bevordert het de creativiteit. Het buiten vergaderen is daardoor ideaal als onderbreking van een binnenprogramma.

Teambuildingsactiviteiten

Samenwerken tijdens een activiteit in het bos? Creatief aan de slag met verf en kwast? Of liever juist ontspannen en de tijd nemen om elkaar nóg beter te leren kennen. De mogelijkheden voor de invulling van een teambuildingsactiviteit zijn eindeloos.

Centraal gelegen en omringd door de natuur.

Deze locatie biedt u alle ruimte voor een zakelijke vergadering. De sfeervolle multifunctionele zalen zijn van alle gemakken voorzien en modern ingericht. Centraal gelegen vergaderlocatie in de bossen. Alle zalen hebben een eigen uitgang naar het ruime, beschutte terras en de aansluitende tuin met wandelpad naar het bos. Een heerlijke en inspirerende plek dus voor uw bijeenkomst.

De unieke vergaderzalen

Deze locatie beschikt over 11 verschillende vergaderalen. In deel is gelegen in het hotel en een deel is gelegen in het naastgelegen restaurant dat ook deel uitmaakt van het hotel. Er is zelfs ruimte voor feesten tot 250 personen. Ook voor een bijeenkomst hebben zij verschillende zalen met verschillende capaciteit. Er wordt altijd gekeken welke zaal of zalen het beste bij uw groep passen.

Centraal gelegen vergaderlocatie in de bossen

Het hotel biedt u alle ruimte voor een zakelijke vergadering, workshop of teambuildingsuitje of een persoonlijk feest, diner of bruiloft. De sfeervolle multifunctionele zalen zijn van alle gemakken voorzien en modern ingericht. Alle zalen hebben een eigen uitgang naar het ruime, beschutte terras en de aansluitende tuin met wandelpad naar het bos. Een heerlijke en inspirerende plek dus voor uw bijeenkomst.

De omgeving

In de omgeving zijn tal prachtige routes te vinden. Dus wilt u uw meeting onderbreken of tijdens uw meerdaagse bijeenkomst even buiten de deur gaan dan kan dat.

Veel succes bij uw volgende bijeenkomst!

Bent u op zoek naar een inspirerende en goed bereikbare vergader locatie in het midden van het land? Dan bent u van harte welkom om te vergaderen op een kasteel in Utrecht in Zeist. Met dit vergaderarrangement op een kasteel in Utrecht vindt u de ruimte en de rust om samen met uw team intensief te werken. En na afloop van een zware vergaderdag is het heerlijk ontspannen met een goed glas wijn in de bar of op het terras.

Vergaderen in de bossen van Zeist

Prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug biedt deze locatie een uniek decor voor ieder denkbaar verblijf. Het kasteel is 120 jaar oud. Dit kasteel is voorzien van een Bar & Lounge, culinair restaurant, een Bistoria, prachtige kasteeltuin met ruim terras, 3 vergaderzalen en 2 boardrooms.

De multifunctionele vergaderzalen

Dit kasteel beschikt over 3 multifunctionele vergaderzalen, die ook gecombineerd kunnen worden tot een ruimte. Naast deze 3 vergaderzalen biedt het Kasteel 2 bijzondere sfeervolle boardrooms. Deze boardrooms zijn zowel geschikt voor een vergadering als een boardlunch of diner. De boardrooms zijn gelegen in het hart van het kasteel.

Met uw team vergaderen op dit prachtige kasteel ? Dat kan met ons 8-uurs Vergaderarrangement op een prachtig kasteel in Utrecht.

 

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie die centraal gelegen is in Nederland en daardoor voor iedereen goed bereikbaar? En willen jullie de steden achterwegen laten en lekker de natuur in? Dan is deze buitenplaats midden in de natuur van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug uitermate geschikt!

Boek hier het 32-uurs Vergaderarrangement in Driebergen!

De congres- en vergaderzalen

De congres- en vergaderlocatie heeft 13 bijzondere & inspirerende vergaderzalen en een vergaderchalet variërend in afmeting van 22 tot 180 m2. De zalen bieden plaats aan groepen van 2 tot 200 personen en zijn makkelijk te combineren. Bovendien zijn de zalen flexibel aan te passen op de groepsgrootte. 

Alle vergaderzalen hebben daglicht en geven je een extra boost energie! 

Vanuit de zalen kijkt u uit op het groen en bijna allemaal beschikken ze over een privé terras. Ideaal om met mooi weer in kleine subsessies te werken of een frisse neus te halen. Bijzondere voordelen dus! 

De kamers

Alle kamers zijn kijken uit op het omliggende groen en het hele hotel is gelijkvloers en daarmee dus ook zeer rolstoelvriendelijk. De kamers beschikken over douche en toilet, televisie, radio, telefoon en een kluisje.

Brasserie

De buitenplaats beschikt over een gezellige brasserie. Een heerlijke groene oase waar u een heerlijk kopje koffie kunt drinken en de lekkerste gerechten kunt eten. Het terras biedt een fijne plek midden in het bos waar u ook kunt borrelen of dineren.

Wilt u ook vergaderen in een voormalig koetshuis in de bossen?

Dit voormalige koetshuis uit 1880 beschikt over twintig sfeervolle vergaderruimtes. In deze zalen komen het verleden en de moderne faciliteiten samen. Tijdens uw vergadering kunt u gebruik maken van een flip-over, conferentiekoffer, gratis wifi en een beamer met scherm. Voor aanvang van uw vergadering wordt u ontvangen met diverse soorten koffie/thee en een selectie aan koek/cake. U kunt de hele dag onbeperkt gebruik maken van water en vergadersnoepjes. Tussen de middag kunt u heerlijk genieten van een uitgebreid lunchbuffet met live cooking. Zo kunt u weer met volle energie verder met de vergadering. Rond een uur of drie/vier zult u wel weer zin hebben in wat lekkers, dus zal er een speciale energybreak ingelast worden. U ontvangt dan heerlijke zoete en gezonde lekkernijen in de lounge. Bij dit arrangement zal het u aan niets ontbreken.

Authenticiteit, persoonlijke gastvrijheid en culinaire verrassingen: dat staat u te wachten wanneer u een bezoek brengt aan ons kasteel. Prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug biedt onze locatie een uniek decor voor ieder denkbaar verblijf: slapen, eten, drinken, vergaderen, trouwen & feesten.

Het kasteel is 120 jaar oud en is voorzien van 30 hotelkamers, een Bar & Lounge, culinair restaurant, een Bistoria, prachtige kasteeltuin met ruim terras, 3 vergaderzalen, 2 boardrooms en vanaf het voorjaar 2020 een volledig nieuwe Oranjerie met zowel een Restaurant- als Bistronomie concept.

Bent u op zoek naar een inspirerende en goed bereikbare vergaderlocatie in het midden van het land?

Wees dan van harte welkom in Zeist! Ons kasteel is perfect gelegen ten opzichte van uitvalswegen en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Het kasteel beschikt, onder andere, over 4 vergaderzalen, en 1 boardroom. Daarnaast zijn er enkele flexibele ruimtes die dienst kunnen doen als private lunch of diner of borrel-ruimte of als subzaal.