Rubriek

Twente

Rubriek

Vergaderlocatie midden in de bossen

Centraal in Twente ligt het landhuishotel en bistro. Het landhuishotel ligt nabij Hengelo, Almelo, Deventer en Enschede. Vanaf de A1 bent u binnen 10 minuten bij het landhuishotel en bistro. Markant gelegen op de top van de Herikerberg nabij het oudste dorp van Overijssel; Markelo.

Een ideale locatie om te vergaderen vanwege de goede bereikbaarheid, gratis parkeergelegenheid, verschillende vergaderzalen en hotelkamers.

Inspirerende vergaderlocatie

Het landhuishotel biedt uitstekende mogelijkheden voor inspirerende bijeenkomsten, managementtrainingen opleidingen, sympsia, kleine conferenties en congressen. Het landhuishotel ligt in het midden van de bossen van de Herikerberg.

Het landhuishotel heeft verschillende vergaderruimtes die maximaal geschikt zijn voor bijeenkomsten tot 90 personen. Het team is professioneel en kundig opgeleid en toont alle effort om van uw bijeenkomst een groot succes te maken.

Kom vergaderen in deze landelijke omgeving voor extra inspiratie.

WhatsApp Experience in Enschede met uw bedrijfsuitje

Een populair bedrijfsuitje in Enschede is de WhatsApp Experience, een cultureel actief programma dat u samen met uw collega’s doet. Beleef de stad op een andere manier, maar ook teamwork, overleggen en creatief denken zullen op de proef worden gesteld.

Hoe leuk is dat? Een spel spelen via WhatsApp!

Dit spel kunt u dus heel eenvoudig spelen via uw eigen telefoon. U ontvangt allereerst per mail een kaart van de stad samen met de uitleg van het spel. Via de telefoon ontvangt u vervolgens de opdrachten. De bedoeling is om een bepaalde locatie in de stad op te zoeken, hier een foto van te maken als bewijs dat de locatie ook echt is gevonden en daarna ontvangt u weer de volgende opdracht.

Door dit spel komt u dus op de meeste verrassende plekjes van Enschede met uw team.

Rust in een landelijke omgeving

Resort Bad Boekelo ligt op een eigen bosrijk landgoed van 25 hectare. Ons eigen terrein is geschikt voor de zakelijke en toeristische gast. Op het terrein kunnen diverse teambuildingsactiviteiten worden gehouden zoals paintball, quadrijden en mountainbiken. Ook vindt u vele wandelroutes en zijn er fietsen te huur om van het prachtige Twentse landschap te genieten.

Kwaliteit en gastvrijheid – Dat is vergaderen in Boekelo

Wij bieden optimale gastvrijheid met de kwaliteit die u voor uw klanten of personeel wenst. Overnachtingen, trainingen of bijeenkomsten worden volledig naar uw wens samengesteld. Met eventueel een recreatief moment in de middag of avond. Onze 7 multifunctionele zalen met een maximum capaciteit voor 250 personen zijn ruim van opzet, beschikken over daglicht met een heerlijk uitzicht op het bos en tevens beschikken de zalen over airconditioning. De zalen zijn erg geschikt voor congressen, vergaderingen, bedrijfsfeestjes, bruiloften en partijen.

   Multifunctionele zalen met veel mogelijkheden

   Onze zalen hebben verschillende formaten en er zijn diverse opstellingen mogelijk. Ook kunnen wij zorgen voor audiovisuele middelen zoals een beamer, scherm, overheadprojector, katheder, microfoon etc. De vergaderarrangementen kunnen o.a.uitgebreid worden met een luxe snack, een borrelhapje, krentenwegge bij het ontvangst en ook kunnen wij verschillende activiteiten voor u organiseren.

   Review: ”Niets is te veel voor het enorm vriendelijke personeel. Dankzij de diensten van het vriendelijke personeel hebben wij de hele dag kunnen vergaderen met alles erop en eraan: koffie, thee, lekkernijen. Alles was aanwezig.”

   Vergader op deze mooie  en inspirerende locatie in Twente voor uw volgende 8 uurse vergadering.

   Bij deze vergaderlocatie in het mooie Twente vergadert u in een informele, huiselijke sfeer. Zowel kleinschalige vergaderingen als grote presentaties of bedrijfsuitjes komen hier uitstekend tot hun recht.

   Bij dit 8 uurs vergaderarrangement in Twente is inbegrepen

   • Ontvangst met koffie en thee en een plak cake
   • Onbeperkt koffie en thee tijdens de vergadering
   • Flip-over
   • Beamer + scherm
   • Internet
   • Lunchbuffet

   Prijs: € 22,50 p.p. op basis van minimaal 4 personen.

   Bekijk en boek dit vergaderarrangement.

   Met zakelijke groet,
   Zakelijk.nl

   Op zoek naar andere vergaderlocaties in Twente?

   Top vergaderlocatie in het natuurlijke Twente. Bij deze vergaderlocatie staan alle vergaderruimtes in directe verbinding met het Twentse landschap, waardoor de ruimtes heerlijk licht zijn en de stilte en het uitzicht adembenemend! 

   Met deze locatie kiest u voor een onderscheidende locatie. In deze oase van rust, ruimte en comfort lijkt de tijd een ander ritme te volgen en is de hectiek van alledag ver weg. In deze sfeer worden deelnemers als vanzelf uitgenodigd tot beschouwing, open communicatie en creatief denken.

   Dit Vergaderarrangement is inclusief:

   • 1 Overnachting in een luxe suite, in het hotel of op het landgoed gelegen
   • ’s Middags een 2-gangen warme lunch of een luxe broodjeslunch
   • ’s Avonds een 3-gangen menu met regionale specialiteiten
   • ’s Ochtends een ambachtelijk ontbijtbuffet
   • Zaalhuur plenaire vergaderzaal (de vergaderzalen staan in directe verbinding met het Twentse landschap, zo kunt u inspiratie opdoen in het groen)
   • Koffie en thee in de vergaderzaal of buiten de zaal tijdens koffiepauzes
   • Pepermunt, luxe koekjes en vers fruit in de vergaderzaal
   • Blocnotes en pennen in de vergaderzaal
   • Gebruik van 2 flip-overs en 1 beamer met scherm
   • Gebruik van ons 20 meter zwembad, de pitch- en puttinggreen, de drivingrange, de all-weather tennisbanen en Cardio fitness en Kinesis studio
   • Tevens kunt u rekenen op een flinke dosis Twentse gastvrijheid en gezelligheid!

   Klik hier voor meer informatie over dit 24 Uurs vergaderarrangement – schitterende vergaderlocatie in Overijssel of bekijk hier het totaalaanbod van Vergaderen in Overijssel

   Met hartelijke groet,

   Lynn Kraaijeveld
   Zakelijk.nl

   Wilt u met uw collega’s heerlijk genieten van de natuur? Dan zijn 3 uitjes op het water zeker de moeite waard!

   Step-Kano Picknicktocht in omgeving Utrecht
   Deze step-kano-picknicktocht brengt u al steppend door een prachtig natuurgebied van Amelisweerd en Rhijnauwen, waar kastelen en boerderijen de route is, u stept naar het dorpje Bunnik, waar u terug vaart over de Kromme-rijn. U krijgt een goed gevulde picknickmand mee voor onderweg!

   “We hebben een ontzettend leuke dag gehad. De mensen waren fantastisch en alles was tot de puntjes geregeld. Zeer bijzondere dank voor het geduld van onze begeleider.” Aldus G. Smit Klik voor meer informatie!

   Hilarische H2O Game in Twente
   Ga samen met je team de strijd aan tijdens de H2O Game! De hilarische game bestaat uit drie actieve waterspellen, waarbij je zeker niet bang moet zijn om nat te worden.

   Voormalig landgoed Het Hulsbeek in Oldenzaal is een recreatiegebied waar het heerlijk genieten is van een prachtige omgeving in de Hanzestad Oldenzaal. Met 230 hectare is Het Hulsbeek het grootste landschapspark van de regio. Dit prachtige recreatiegebied biedt vele mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie

   Kanotocht met Teamopdrachten door de Biesbosch
   Beleef de Biesbosch van dichtbij. Met een kano vaart u door het gebied over watertjes waar u met gemotoriseerde boten niet mag komen. Onderweg is er voldoende tijd om van de omgeving te genieten en deel te nemen aan de teamopdrachten.

   “De bediening in het restaurant was heel hartelijk, de tocht met gids was leuk en leerzaam en het buffet na afloop was uitstekend” Aldus D. Eijkemans Klik hier voor meer informatie!

   Liever een ander bedrijfsuitje op het water? Bekijk dan hier het totaalaanbod van alle bedrijfsuitjes.

   Kunnen wij u helpen met het zoeken en boeken van uw bedrijfsuitje? Bel dan gratis 088- 5405850 voor hulp en advies van onze vrijetijdsspecialisten. Wij zijn van ma-do bereikbaar van 09.00 – 22.00 uur, vrijdag van 09.00 – 17.30 en zat-zon van 10.00-14.00 uur.

   Met recreatieve groet,

   Lynn Kraaijeveld
   Zakelijk.nl

   Combineer uw vergadering met een activiteit in de Twentse bossen. Klim samen naar de top! De dag wordt afgesloten met een heerlijke BBQ. U wordt ontvangen met een heerlijke kop koffie met heerlijke Twentse Krentenwegge van de warme bakker. Daarna is het tijd voor een vergadering van 2 uur.

   Klimmen in het grootste klimpark van Nederland

   Na de meeting gaat u uitdagend klimmen in het grootste en beste klimpark van Nederland (test ANWB). Uiteraard krijgt u eerst een gedegen instructie, maar daarna mag u zelf uw grenzen verleggen. Genieten van alleen maar hoogtepunten.

   Aansluitend praat u met uw collega’s na over de geweldige ervaringen tijdens de barbecue onder onze veranda’s of met een drankje op de zongerichte terrassen. Bij de BBQ kiezen we voor een stoere en stevige BBQ met steaks, vis en diverse salades. Kwaliteit, puurheid, collega’s en ieder in zijn element. Beleven is nooit meer vergeten!

   Voorbeeldprogramma

   • 09:00 uur: Koffie met krentenwegge
   • 09:45 uur: 4 uur vergaderen
   • 13:45 uur: Instructie en klimmen in het beste klimpark van NL.
   • 17.00 uur: Einde klimmen
   • 17.15 uur: Barbecue onder de veranda’s
   • 19.15 uur: Einde uitje

   Klik hier voor meer informatie of bekijk hier het totaalaanbod van Vergaderen met teambuilden.

   Met vriendelijke groet,

   Lynn Kraaijeveld
   Zakelijk.nl

   Voor een compleet verzorgd dagje uit aan het water en op strand is dit actieve bedrijfsuitje een geweldige belevenis en voor jong en oud uitstekend te doen. Beleef een fantastische dag met collega’s op een unieke locatie in Twente.

   Een fantastisch feest op een bijzondere locatie. Beleef een fantastische dag met collega’s op een unieke locatie in Twente. Voor een compleet verzorgd dagje uit aan het water en op strand zijn deze bijzondere bedrijfsuitjes een geweldige belevenis en voor jong en oud uitstekend te doen. Beleef een fantastische dag met collega’s op een unieke locatie in Twente.

   Dit Strandspektakel in Twente arrangement is inclusief

   • Voorbereiding en organisatie
   • Deskundige begeleiding
   • Waterballen
   • Beachvolleyballen
   • Braziliaan voetbal
   • Materialen
   • Huur terrein en vergunningen

   Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte van dit Strandspektakel in Twente of bekijk hier het totaalaanbod van Bedrijfsuitjes in Twente.

   Met recreatieve groet,

   Lynn Kraaijeveld
   Zakelijk.nl

   Op deze avontuurlijke dag/avond klimt u over hindernissen, touwen, balken en lianen. U waant zich even Tarzan en Jane en gaat nieuwe uitdagingen aan. De kick is onvergetelijk. Het teamuitje wordt afgesloten met een heerlijke BBQ.

   Beleef een onvergetelijk teamuitje door te klimmen door de fraaie bossen van Twente. U voelt zich als Tarzan en Jane en klimt over touwen, lianen en balanceert over balken. Handigheid, grensverleggend en onwijs kicken gaan fantastisch samen.

   Voorbeeldprogramma van dit Teamuitje: Klimmen en BBQ in Twente

   • 13.15 uur: Koffie met krentenwegge
   • 14.00 uur: Instructie en klimmen in het beste klimpark van NL.
   • 17.00 uur: Einde klimmen
   • 17.15 uur: Barbecue onder de veranda’s
   • 19.15 uur: Einde uitje Group Fun & BBQ

   Review: “Erg leuk teamuitje. volgens de ANWB is dit het mooiste klimbos van Nederland. Ben het er helemaal mee eens. De 9 is dan ook dik verdiend” Aldus K. Halders

   Klik hier voor meer informatie over dit Klimmen en BBQ in Twente of bekijk hier het totaalaanbod van alle Teambuilding!

   Kunnen wij u helpen met het zoeken en boeken van uw bedrijfsuitje? Bel dan gratis 088-5405850 voor hulp en advies van onze vrijetijdsspecialisten. Wij zijn van ma-do bereikbaar van 09.00 – 22.00 uur, vrijdag van 09.00 – 17.30 en zat-zon van 10.00-14.00 uur.

   Met recreatieve groet,

   Lynn Kraaijeveld
   Zakelijk.nl