Category

Overijssel

Category

Vergaderlocatie midden in de bossen

Centraal in Twente ligt het landhuishotel en bistro. Het landhuishotel ligt nabij Hengelo, Almelo, Deventer en Enschede. Vanaf de A1 bent u binnen 10 minuten bij het landhuishotel en bistro. Markant gelegen op de top van de Herikerberg nabij het oudste dorp van Overijssel; Markelo.

Een ideale locatie om te vergaderen vanwege de goede bereikbaarheid, gratis parkeergelegenheid, verschillende vergaderzalen en hotelkamers.

Inspirerende vergaderlocatie

Het landhuishotel biedt uitstekende mogelijkheden voor inspirerende bijeenkomsten, managementtrainingen opleidingen, sympsia, kleine conferenties en congressen. Het landhuishotel ligt in het midden van de bossen van de Herikerberg.

Het landhuishotel heeft verschillende vergaderruimtes die maximaal geschikt zijn voor bijeenkomsten tot 90 personen. Het team is professioneel en kundig opgeleid en toont alle effort om van uw bijeenkomst een groot succes te maken.

Kom vergaderen in deze landelijke omgeving voor extra inspiratie.

2 Dagen vergaderen in de Weerribben

Vergader met uitzicht op het water tijdens uw bijeenkomst. Deze locatie laat geeft u inspiratie om de vergadering goed van staart te kunnen. Als u op zoek bent naar een unieke locatie op een rustige locatie kom dan naar de Weerribben.

Bijzondere vergaderruimtes

De vergaderingen/trainingen kunnen plaatsvinden in de landelijk gelegen boerenhofstede, in de luxe informele vergaderruimtes van de Residences, outdoor in het bosop het water of in de Weerribben.
Tevens kan er vrij gebruik gemaakt worden van de audio-/visuele hulpmiddelen als beamers, scherm, flipovers, TV schermen en geluidversterking.

Standaard faciliteiten: 

 • Zaalhuur
 • Parkeergelegenheid 
 • Gebruik beamer & scherm
 • Gebruik geluidsversterking 
 • Flip overs + stiften 
 • Wifi verbinding 
 • Whiteboard 
 • Flat screen op standaard 
 • Schrijfpapier & pennen 

Top 3 Vergaderlocaties in Overijssel

Wilt u vergaderen op een van de mooie locaties in Overijssel? Gaat het om meerdaags vergaderen of een dag vergaderen in Overijssel zijn hier verschillende mogelijkheden voor. Vergader in de Weerribben en overnacht in Villa’s of plan uw vergadering in Twente op een landgoed.

Plan uw  volgende vergadering op een van de locaties in Overijssel.

 1. Uw teambuilding op de proef stellen met het 32-uurs vergaderarrangement in Enschede
 2. 2 Dagen bijzonder vergaderen in de Weerribben en overnachten in Villa’s – 32 uurs arrangement
 3. Vergaderen in een luxe jachthut – in het groene hart van Overijssel

Bent u op zoek naar andere vergadermogelijkheden in Overijssel?

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Zakelijk.nl

WhatsApp Experience in Enschede met uw bedrijfsuitje

Een populair bedrijfsuitje in Enschede is de WhatsApp Experience, een cultureel actief programma dat u samen met uw collega’s doet. Beleef de stad op een andere manier, maar ook teamwork, overleggen en creatief denken zullen op de proef worden gesteld.

Hoe leuk is dat? Een spel spelen via WhatsApp!

Dit spel kunt u dus heel eenvoudig spelen via uw eigen telefoon. U ontvangt allereerst per mail een kaart van de stad samen met de uitleg van het spel. Via de telefoon ontvangt u vervolgens de opdrachten. De bedoeling is om een bepaalde locatie in de stad op te zoeken, hier een foto van te maken als bewijs dat de locatie ook echt is gevonden en daarna ontvangt u weer de volgende opdracht.

Door dit spel komt u dus op de meeste verrassende plekjes van Enschede met uw team.

Rust in een landelijke omgeving

Resort Bad Boekelo ligt op een eigen bosrijk landgoed van 25 hectare. Ons eigen terrein is geschikt voor de zakelijke en toeristische gast. Op het terrein kunnen diverse teambuildingsactiviteiten worden gehouden zoals paintball, quadrijden en mountainbiken. Ook vindt u vele wandelroutes en zijn er fietsen te huur om van het prachtige Twentse landschap te genieten.

Kwaliteit en gastvrijheid – Dat is vergaderen in Boekelo

Wij bieden optimale gastvrijheid met de kwaliteit die u voor uw klanten of personeel wenst. Overnachtingen, trainingen of bijeenkomsten worden volledig naar uw wens samengesteld. Met eventueel een recreatief moment in de middag of avond. Onze 7 multifunctionele zalen met een maximum capaciteit voor 250 personen zijn ruim van opzet, beschikken over daglicht met een heerlijk uitzicht op het bos en tevens beschikken de zalen over airconditioning. De zalen zijn erg geschikt voor congressen, vergaderingen, bedrijfsfeestjes, bruiloften en partijen.

   Multifunctionele zalen met veel mogelijkheden

   Onze zalen hebben verschillende formaten en er zijn diverse opstellingen mogelijk. Ook kunnen wij zorgen voor audiovisuele middelen zoals een beamer, scherm, overheadprojector, katheder, microfoon etc. De vergaderarrangementen kunnen o.a.uitgebreid worden met een luxe snack, een borrelhapje, krentenwegge bij het ontvangst en ook kunnen wij verschillende activiteiten voor u organiseren.

   Review: ”Niets is te veel voor het enorm vriendelijke personeel. Dankzij de diensten van het vriendelijke personeel hebben wij de hele dag kunnen vergaderen met alles erop en eraan: koffie, thee, lekkernijen. Alles was aanwezig.”

   Vergader op deze mooie  en inspirerende locatie in Twente voor uw volgende 8 uurse vergadering.

   Top 5 Vergaderen op een Boerderij

   Wilt u eens een andere setting als een luxe hotel, vergader dan eens op een Boerderij voor een unieke vergadering. Het zijn vaak kleinschalige boerderijen waar u dan ook intiem kunt vergaderen met uw eigen gezelschap. Wilt u een dag of juist meerdaags vergaderen hier zijn diverse mogelijkheden voor.

   Vergader op een kleinschalig boerderij tijdens een van deze arrangementen.

   1. Vergaderen in een luxe jachthut – in het groene hart van Overijssel
   2. Let’s Meet and Eat – 12-uurs vergaderarrangement in Overijssel
   3. Sfeervol vergaderen in een voormalige Boerderij – Uniek en Kleinschalig meeten op de Veluwe
   4. Uniek vergaderen op de Veluwe – Karakteristieke vergaderlocatie in Otterlo
   5. Meerdaagse bijeenkomst bij een unieke locatie op de Veluwe – kleinschalig vergaderen in Gelderland

   Met vriendelijk groet,

   Lisa Betlem
   Zakelijk.nl

   Vergaderen in een luxe jachthut – in het groene hart van Overijssel

   Een unieke en goed bereikbare locatie in het groene hart van Overijssel. De accommodatie bevindt zich aan de rand van de bossen en heuvels van de Sallandse Heuvelrug; Een prachtig bosgebied dat zich uitstrekt van Ommen tot Holten.

   Eten en drinken
   Reistijd besparen bij uw vergadering door horeca in eigen huis.Uitgebreide horeca mogelijkheden voor uw zakelijke arrangement.
   Naar wens buiten of binnen eten en drinken, het hele jaar rond!

   Onze koks verzorgen lekkere hapjes en maaltijden zodat uw uitje, feest of zakelijk arrangement helemaal naar wens verzorgd is!

   Vergaderruimtes

   Vergaderen in een luxe jachthut in Overijssel, subsessies op het terras aan het water; We bieden diverse zaalmogelijkheden en arrangementen, terrassen én vergaderbreaks op onze buitenlocatie met een bijzonder (sport) beleving. Ook voor een korte vergadering bent u van harte welkom!

   Kleinschalig vergaderen in Giethoorn met aansluitend een leuke activiteit

   Meerdaags vergaderen in Privé groepsaccommodatie in Giethoorn. Privé en kleinschalig vergaderen met de gemakken van ons restaurant in buurt.

   Sfeervol restaurant aan de rand van Giethoorn

   In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

   Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

   Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

   Vergader in Giethoorn op deze mooie locatie en maak een combinatie met verschillende activiteiten.

   Bij deze vergaderlocatie in het mooie Twente vergadert u in een informele, huiselijke sfeer. Zowel kleinschalige vergaderingen als grote presentaties of bedrijfsuitjes komen hier uitstekend tot hun recht.

   Bij dit 8 uurs vergaderarrangement in Twente is inbegrepen

   • Ontvangst met koffie en thee en een plak cake
   • Onbeperkt koffie en thee tijdens de vergadering
   • Flip-over
   • Beamer + scherm
   • Internet
   • Lunchbuffet

   Prijs: € 22,50 p.p. op basis van minimaal 4 personen.

   Bekijk en boek dit vergaderarrangement.

   Met zakelijke groet,
   Zakelijk.nl

   Op zoek naar andere vergaderlocaties in Twente?