Category

Drenthe

Category

Wilt u eens een andere en unieke vergaderlocatie uitproberen? Ervaar dan hoe het is om vorstelijk te vergaderen in Drenthe.

Vorstelijk vergaderen

Twee dagen vergaderen op een kasteel met alles wat u nodig heeft. De locatie beschikt over 11 vergaderruimtes met ruimte voor tussen de 2 en 150 personen. De hele dag kunt u gebruik maken van koffie, thee en water. Aangezien u in een kasteel vergadert, zult u ook vorstelijk behandeld worden. Tijdens uw vergadering is het rond 10.45 uur tijd voor een pauze, waarbij u even kunt ontspannen bij een lekker kopje koffie of thee en huisgemaakte zoetigheden. Na deze korte onderbreking kunt er weer met volle moed tegenaan. Tussen de middag ontvangt u een uitgebreide kasteellunch met bijbehorende dranken. Na uw vergadering kunt u heerlijk genieten van een driegangendiner die met veel passie is bereid door een culinaire chef-kok. ’s Nachts slaapt u als een prins of prinses en de volgende ochtend ontvangt u een uitgebreid kasteelontbijt.

Prachtige ambiance

Dit hotel is gevestigd in het centrum van het oude stadje Coevorden in de provincie Drenthe. De locatie is sfeervol en huiselijk ingericht en er komen veel klassieke elementen naar voren. Het hotel beschikt over meerdere kamers. U zult overnachten in een prachtige kamer die is voorzien van een groot King bed en een regendouche. Aan deze kamers is een duidelijk zichtbare klassieke touch gegeven met veel hout, leer en marmer.

Wilt u vorstelijk vergaderen in Drenthe?

Zoek eens de rust op voor uw vergadering en kom naar Drenthe. Voor de meeste is Drenthe toch wat langer rijden daarom kunt u hier goed terecht voor een meerdaagse bijeenkomst. Als u toch ook uit de buurt vandaan komt is het altijd goed om eens ergens anders te vergaderen voor weer nieuw inspiratie. vergader in rust en ruimte en laat uw creativiteit en inspiratie tot recht komen tijdens de vergadering.

Vergader op een van deze TOP 3 locatie in Drenthe.

 1. Meerdaags vergaderarrangement op de Drentsche Aa – 32 uurs bijeenkoms
  Dit hotel beschikt met haar tien multifunctionele vergaderzalen over de perfecte vergaderlocatie in Drenthe. Bovendien staat ons enthousiaste team graag voor u klaar!
 2. Midden in een natuurgebied vergaderen doet u in Drenthe – 32 uurs vergaderarrangement
  Dit hotel is de ideale vergaderlocatie in Drenthe midden in de natuur, maar is tegelijkertijd ook eenvoudig bereikbaar vanaf de snelweg.
 3. Meerdaags vergaderen bij deze veelzijdige locatie in Emmen
  Het hotel verzekert u de ideale locatie voor een zakelijke bijeenkomst. In het hotel in Emmen kunt u terecht voor een zakelijke overnachting of bijeenkomst.

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Zakelijk.nl

Vergader eens in het prachtige Drenthe voor uw volgende bij een komst. Voor de meeste zal dit wel een stukje rijden zijn daarom kunt u ook meerdaags vergaderen bij een van de locatie. Zit u toch wat dichter in de buurt dan is het ook geschikt voor een 8 uurs vergadering. Deze veelzijdige locaties bieden goede vergaderzalen met faciliteiten en vaak een ook mooi uitzicht tijdens de vergadering.

Organiseer uw volgende vergadering op een van deze veelzijdige locaties in Drenthe.

 1. Meerdaags vergaderarrangement op de Drentsche Aa – 32 uurs bijeenkomst
 2. Laat u tijdens uw bijeenkomst inspireren met het 8-uurs vergaderarrangement in Drenthe
 3. Meerdaags vergaderen bij deze veelzijdige locatie in Emmen – 32-uurs vergaderarrangement

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Vergaderen.nl

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Drenthe? Onderstaand vindt de Top 5 vergaderlocaties in Drenthe voor een 8 uurs arrangement of voor een meerdaagse bijeenkomst. Drenthe is voor sommige natuurlijk wel een stukje rijden maar tijdens een meerdaagse hoeft u pas de volgende dag weer naar huis. In Drenthe kunt u in rust vergaderen in tijdens een pauze is er vaak mogelijkheid om de natuur in te gaan voor een wandeling.

Vergader op een van deze locaties in het mooie Drenthe.

 1. 8-uur vergaderarrangement op de Drentsche Aa
 2. Laat u tijdens uw bijeenkomst inspireren met het 8-uurs vergaderarrangement in Drenthe
 3. Meerdaags vergaderen bij deze veelzijdige locatie in Emmen – 32-uurs vergaderarrangement
 4. Vergaderen met overnachting in de Abdij – in kloostersfeer
 5. Meerdaags vergaderarrangement op de Drentsche Aa – 32 uurs bijeenkomst

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Zakelijk.nl/Vergaderen.nl

Top 3 Vergaderen in Drenthe

Wilt u eens vergaderen in een rustige omgeving, ga dan eens naar Drenthe voor uw volgende bijeenkomst. Ga een hele dag vergaderen inclusief een heerlijke diner. Vindt u het toch wat ver rijden om voor 1 dag te vergaderen in Drenthe, ook meerdaagse arrangementen zijn hier mogelijk. U kunt dan twee dagen vergaderen en tussentijds overnachten op een van de mooie kamers.

Vergader op een van deze veelzijdige locaties in Drenthe.

 1. Sfeervolle vergaderlocatie voor uw 12-uurs vergadering in Drenthe
 2. Meerdaags vergaderarrangement op de Drentsche Aa – 32 uurs bijeenkomst
 3. Meerdaags vergaderen bij deze veelzijdige locatie in Emmen – 32-uurs vergaderarrangement

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Zakelijk.nl

Vergaderen in Emmen

Bent u op zoek naar een ideale zakelijke locatie? Dan reserveert u één van de vergaderzalen van dit hotel in Emmen. De multifunctionele vergaderruimtes bieden een capaciteit voor 1000 personen. Daarnaast staat ons enthousiaste team graag voor u klaar. Het hotel verzekert u de ideale locatie voor een zakelijke bijeenkomst. In het hotel in Emmen kunt u terecht voor een zakelijke overnachting of bijeenkomst. Hier kunt u gratis parkeren en gebruik maken van gratis WIFI door het gehele hotel.

De geschikte vergaderzalen

Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal ter beschikking. Zo is er een ruime zaal voor grootschalige presentaties en zijn er kleine discussieruimtes wanneer u besloten wilt vergaderen. Wanneer u meerdere dagen bijeen wenst te komen, dan kunt u gebruikmaken van de lichte werkruimte.

Wat te doen na uw vergadering

Het hotel in Emmen is de ideale uitvalsbasis om de veelzijdige omgeving te ontdekken. Maak prachtige fiets- en wandeltochten in natuurgebieden Sleenerzand, Orvelte en De Hondsrug. Voor een cultureel uitstapje kunt u naar het Veenpark of bezoek de hunebedden.

Het moderne hotel beschikt over diverse faciliteiten waar u tijdens uw verblijf gebruik van kunt maken. Zo biedt het hotel een sportcentrum met een fitnessruimte, squash- en tennisbanen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de fiets- en e-bikeverhuur om de prachtige omgeving te verkennen.

Ook op culinair gebied zal het u aan niets ontbreken. In de sfeervolle Brasserie Groene Buren kunt u genieten van heerlijke gerechten die uitsluitend met eerlijke, dagverse en regionale ingrediënten worden bereid. Bovendien kunt u ook genieten van een zakelijke lunch of diner en van een goede kop koffie of een heerlijke cocktail. Op zonnige dagen is het goed vertoeven op het terras na uw zakelijke bijeenkomst.

Kies voor uw volgende vergadering voor een veelzijdige locatie en ga meerdaags vergaderen in Emmen.

Top 3 Vergaderlocaties in Drenthe

Bent u eens op zoek naar een mooie vergader locatie in Drenthe? Wordt geïnspireerd door de rust en ruimte in Drenthe om uw vergadering het meeste effect te laten hebben. Vergader een dag of juist meer daags op een van deze locaties.

Vergader op een mooie locatie in Drenthe met een van deze arrangementen.

 1. Driedaags vergaderarrangement in Drenthe – Rust, Ruimte en Inspiratie
 2. Sfeervolle vergaderlocatie voor uw 12-uurs vergadering in Drenthe
 3. Meerdaags vergaderarrangement op de Drentsche Aa – 32 uurs bijeenkomst

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Zakelijk.nl

Laat u tijdens uw bijeenkomst inspireren met het 8-uurs vergaderarrangement in Drenthe

Dit hotel is de ideale vergaderlocatie in Drenthe midden in de natuur, maar is tegelijkertijd ook eenvoudig bereikbaar vanaf de snelweg. Bovendien biedt het hotel gratis parkeermogelijkheid met in totaal 70 parkeerplaatsen. Tijdens uw verblijf maakt u gebruik van gratis WiFi in het hele hotel. Specifieke wensen voor uw zakelijke bijeenkomst kunt u doorgeven aan ons enthousiaste team dat graag voor u klaarstaat.

Kom na uw bijeenkomst tot rust in de omgeving

In de nabije omgeving van het hotel is genoeg te zien en te beleven. Maak na uw bijeenkomst prachtige wandelingen of fietstochten door de bijzondere natuur die dit gebied rijk is. Het hotel in Drenthe ligt centraal en zo kunt u dus ook gemakkelijk de steden Hoogeveen en Assen opzoeken om cultuur te snuiven of gezellig op een terras te zitten met het gehele team. Naast het nabij gelegen Nationaal Park Dwingelderveld kunt u ook een bezoek brengen aan het Hunebedcentrum in Borger en het herinneringscentrum Kamp Westerbork.

Vergaderen met uitzicht

Dit hotel ligt midden in het natuurgebied Nationaal Park Dwingelderveld. Het hotel is van oorsprong een karakteristieke Drentse boerderij en ligt in het groenste dorp van Europa: Dwingeloo. Dit is de perfectie locatie voor uw zakelijke bijeenkomst in Drenthe.

Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal: ruime zaal voor grootschalige presentaties of een kleinere discussieruimtes voor uw besloten vergadering. Wilt u meerdere dagen bijeenkomen? Dan biedt het hotel een werkruimte met veel licht en een aaneensluitend vergaderarrangement.

Vergadering, seminar, produktpresentatie, teambuilding, meerdaags vergaderarrangement? Onze vergaderzalen in themasfeer zijn zeer geschikt en standaard voorzien van gratis internet & airconditioning.

De vergaderlocatie is gelegen in Westerbork (nabij station Beilen) centraal in Drenthe op korte afstand van Assen, Emmen en Hoogeveen. Gelegen in het midden in hart van Drenthe, direct omgeven door bos, heide, zandverstuivingen en vennetjes. Onze locatie is afgestemd op de uitstraling van Abdij de Koningshoeven met fakkels aan de wanden, authentieke muurschilderingen, glas-in-lood armaturen en abdijgangen.

Optionele vergaderbreaks à € 5.00 per persoon Wanneer u de meeting even wil onderbreken kunt u kiezen voor een actieve vergaderbreak. Na de break heeft u nieuwe inspiratie opgedaan en kunt u de vergadering met nieuwe energie voortzetten. U heeft keuze uit de volgende activiteiten:

Pitch & Putt
Fietstocht inclusief fietsen naar Herinneringscentrum Kamp Westerbork of Museumdorp Orvelte
Wandeling op de Hei
Wijnproeverij

Faciliteiten
Deze vergaderlocatie beschikt over diverse faciliteiten:
Vergaderzalen in authentieke sfeer
Hotelkamers met uniek thema
Grand-Café
Restaurant
Hotelbar
Verwarmd terras en royale parkeerplaats.

De kamers – Overnachten in Drenthe
Kamers met 2 boxspringbedden, bureau, zitje, douche, toilet, flatscreen TV en telefoon. Op de meeste kamers kan een extra bed geplaatst worden.
Kloosterkamers met dezelfde basisvoorzieningen als de standaard kamers. Deze themakamers zijn volledig en tot in detail in de symboliek van het klooster ingericht; fakkels, gietijzeren handgrepen en bewerkt houten meubilair.
Kloosterkamers met privé sauna Kloosterkameruitgebreid met privé sauna en terras
Luxe kamers standaard voorzien van een 2-persoons queensize boxspringbed, badkamer met bubbelbad, douche en toilet, luxe relaxstoelen met tafeltje, flatscreen TV en telefoon. Op deze kamers kunnen maximaal 2 extra bedden geplaatst worden.

Wilt u voor uw meerdaagse bijeenkomt naar deze mooie locatie in Drenthe?