Rubriek

Drenthe

Rubriek

Vergaderen aan de Haven op een Kasteel in Coevorden. Op zoek naar een unieke locatie voor u zakelijke bijeenkomst? Dit 4-sterren hotel ligt op slechts 75 meter lopen van het Kasteel in het oude graanpakhuis De Vlijt en heeft een prachtige ligging aan de haven van Coevorden. Het 100-jarige graanpakhuis is in 2011 verbouwd tot modern hotel. Een bijzondere locatie voor een 32 uurs vergadering.

Vergaderen aan de Haven op een Kasteel

In dit Kasteel staat de gast centraal. Dit ziet u ook terug in de menukaart, we hebben een grote variëteit aan mogelijkheden van een informele Kasteelburger tot een 5 gangen diner. Tevens is dit Kasteel de ultieme omgeving voor miniconferenties, vergaderingen en besloten business meetings. Hierbij kunt u gebruik maken van alle prachtige zalen die het Kasteel rijk is. De capaciteit van onze 11 zalen varieert tussen de 2 en 150 personen.

De faciliteiten en de hotelkamers

In het hotel is er gekozen voor een informele sfeer, de lobby is ingericht als huiskamer en gaat naadloos over in de inrichting van ons restaurant. Tevens is er gekozen voor een mix van hedendaags vormgegeven meubels door te kiezen voor natuurlijke materialen.

De kamers zijn voorzien van alle luxe zoals een heerlijk bed, regendouches en in de hogere categorie regendouche en bad. Natuurlijk heeft u een minibar die wij naar wens kunnen vullen, kunt u tv kijken vanuit bed en is er kosteloos gebruik te maken van draadloos internet.

Vergaderen op een prachtig kasteel

Het hotel is in het centrum van dit oude vestingstadje gelegen. In de omgeving van Coevorden, onderdeel van de provincie Drenthe, zijn verschillende landschappen aanwezig waar u heerlijk kunt fietsen na uw zakelijke bijeenkomst. Zo ligt ten noorden van het stadje het lommerrijke streekdorp Dalen tevens zijn er natuurgebieden van het Bargerveen.

Wanneer u op zoek bent naar een vergaderlocatie in Drenthe dan bent u hier aan het goede adres. Deze locatie beschikt over 3 zalen met een capaciteit tot 250 personen.  Onze vergader tip voor deze week meerdaags vergaderen in Zuidlaren.

Meerdaags vergaderen in Zuidlaren

Naast de uitstekende zaalfaciliteiten biedt het hotel ook diverse faciliteiten buiten de vergaderzalen.  Na uw bijeenkomst is er natuurlijk ook nog tijd voor ontspanning en ook hiervoor beschikt het over diverse faciliteiten, zoals een restaurant, een openhaard en bar om ’s avonds onder het genot van een drankje nog even na te praten. Daarnaast beschikt het restaurant nog over een serre waar u intiem kunt genieten van een heerlijk diner of een inspirerende vergadering of workshop. Ook is het mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met een outdoor-of teambuildingactiviteit.

Vergaderzalen tot maximaal 250 gasten

Het hotel beschikt over 3 zalen waar we maximaal 250 gasten kunnen ontvangen. Deze zalen zijn zeer geschikt om te vergaderen, trainingen te geven en presentaties te verzorgen. Alle zalen beschikken over gratis wifi en audiovisuele apparatuur. Voor elk type vergadering kunnen wij u een geschikte vergaderzaal bieden in een opstelling die voor u het meest optimaal is.

Opzoek naar een vergaderlocatie in Drenthe? Dan hebben wij voor u het 32-uurs Vergaderarrangement in Drenthe.

Wilt u eens een andere en unieke vergaderlocatie uitproberen? Ervaar dan hoe het is om vorstelijk te vergaderen in Drenthe.

Vorstelijk vergaderen

Twee dagen vergaderen op een kasteel met alles wat u nodig heeft. De locatie beschikt over 11 vergaderruimtes met ruimte voor tussen de 2 en 150 personen. De hele dag kunt u gebruik maken van koffie, thee en water. Aangezien u in een kasteel vergadert, zult u ook vorstelijk behandeld worden. Tijdens uw vergadering is het rond 10.45 uur tijd voor een pauze, waarbij u even kunt ontspannen bij een lekker kopje koffie of thee en huisgemaakte zoetigheden. Na deze korte onderbreking kunt er weer met volle moed tegenaan. Tussen de middag ontvangt u een uitgebreide kasteellunch met bijbehorende dranken. Na uw vergadering kunt u heerlijk genieten van een driegangendiner die met veel passie is bereid door een culinaire chef-kok. ’s Nachts slaapt u als een prins of prinses en de volgende ochtend ontvangt u een uitgebreid kasteelontbijt.

Prachtige ambiance

Dit hotel is gevestigd in het centrum van het oude stadje Coevorden in de provincie Drenthe. De locatie is sfeervol en huiselijk ingericht en er komen veel klassieke elementen naar voren. Het hotel beschikt over meerdere kamers. U zult overnachten in een prachtige kamer die is voorzien van een groot King bed en een regendouche. Aan deze kamers is een duidelijk zichtbare klassieke touch gegeven met veel hout, leer en marmer.

Wilt u vorstelijk vergaderen in Drenthe?

Zoek eens de rust op voor uw vergadering en kom naar Drenthe. Voor de meeste is Drenthe toch wat langer rijden daarom kunt u hier goed terecht voor een meerdaagse bijeenkomst. Als u toch ook uit de buurt vandaan komt is het altijd goed om eens ergens anders te vergaderen voor weer nieuw inspiratie. vergader in rust en ruimte en laat uw creativiteit en inspiratie tot recht komen tijdens de vergadering.

Vergader op een van deze TOP 3 locatie in Drenthe.

 1. Meerdaags vergaderarrangement op de Drentsche Aa – 32 uurs bijeenkoms
  Dit hotel beschikt met haar tien multifunctionele vergaderzalen over de perfecte vergaderlocatie in Drenthe. Bovendien staat ons enthousiaste team graag voor u klaar!
 2. Midden in een natuurgebied vergaderen doet u in Drenthe – 32 uurs vergaderarrangement
  Dit hotel is de ideale vergaderlocatie in Drenthe midden in de natuur, maar is tegelijkertijd ook eenvoudig bereikbaar vanaf de snelweg.
 3. Meerdaags vergaderen bij deze veelzijdige locatie in Emmen
  Het hotel verzekert u de ideale locatie voor een zakelijke bijeenkomst. In het hotel in Emmen kunt u terecht voor een zakelijke overnachting of bijeenkomst.

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Zakelijk.nl

Vergader eens in het prachtige Drenthe voor uw volgende bij een komst. Voor de meeste zal dit wel een stukje rijden zijn daarom kunt u ook meerdaags vergaderen bij een van de locatie. Zit u toch wat dichter in de buurt dan is het ook geschikt voor een 8 uurs vergadering. Deze veelzijdige locaties bieden goede vergaderzalen met faciliteiten en vaak een ook mooi uitzicht tijdens de vergadering.

Organiseer uw volgende vergadering op een van deze veelzijdige locaties in Drenthe.

 1. Meerdaags vergaderarrangement op de Drentsche Aa – 32 uurs bijeenkomst
 2. Laat u tijdens uw bijeenkomst inspireren met het 8-uurs vergaderarrangement in Drenthe
 3. Meerdaags vergaderen bij deze veelzijdige locatie in Emmen – 32-uurs vergaderarrangement

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Vergaderen.nl

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Drenthe? Onderstaand vindt de Top 5 vergaderlocaties in Drenthe voor een 8 uurs arrangement of voor een meerdaagse bijeenkomst. Drenthe is voor sommige natuurlijk wel een stukje rijden maar tijdens een meerdaagse hoeft u pas de volgende dag weer naar huis. In Drenthe kunt u in rust vergaderen in tijdens een pauze is er vaak mogelijkheid om de natuur in te gaan voor een wandeling.

Vergader op een van deze locaties in het mooie Drenthe.

 1. 8-uur vergaderarrangement op de Drentsche Aa
 2. Laat u tijdens uw bijeenkomst inspireren met het 8-uurs vergaderarrangement in Drenthe
 3. Meerdaags vergaderen bij deze veelzijdige locatie in Emmen – 32-uurs vergaderarrangement
 4. Vergaderen met overnachting in de Abdij – in kloostersfeer
 5. Meerdaags vergaderarrangement op de Drentsche Aa – 32 uurs bijeenkomst

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Zakelijk.nl/Vergaderen.nl

Top 3 Vergaderen in Drenthe

Wilt u eens vergaderen in een rustige omgeving, ga dan eens naar Drenthe voor uw volgende bijeenkomst. Ga een hele dag vergaderen inclusief een heerlijke diner. Vindt u het toch wat ver rijden om voor 1 dag te vergaderen in Drenthe, ook meerdaagse arrangementen zijn hier mogelijk. U kunt dan twee dagen vergaderen en tussentijds overnachten op een van de mooie kamers.

Vergader op een van deze veelzijdige locaties in Drenthe.

 1. Sfeervolle vergaderlocatie voor uw 12-uurs vergadering in Drenthe
 2. Meerdaags vergaderarrangement op de Drentsche Aa – 32 uurs bijeenkomst
 3. Meerdaags vergaderen bij deze veelzijdige locatie in Emmen – 32-uurs vergaderarrangement

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Zakelijk.nl

Vergaderen in Emmen

Bent u op zoek naar een ideale zakelijke locatie? Dan reserveert u één van de vergaderzalen van dit hotel in Emmen. De multifunctionele vergaderruimtes bieden een capaciteit voor 1000 personen. Daarnaast staat ons enthousiaste team graag voor u klaar. Het hotel verzekert u de ideale locatie voor een zakelijke bijeenkomst. In het hotel in Emmen kunt u terecht voor een zakelijke overnachting of bijeenkomst. Hier kunt u gratis parkeren en gebruik maken van gratis WIFI door het gehele hotel.

De geschikte vergaderzalen

Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal ter beschikking. Zo is er een ruime zaal voor grootschalige presentaties en zijn er kleine discussieruimtes wanneer u besloten wilt vergaderen. Wanneer u meerdere dagen bijeen wenst te komen, dan kunt u gebruikmaken van de lichte werkruimte.

Wat te doen na uw vergadering

Het hotel in Emmen is de ideale uitvalsbasis om de veelzijdige omgeving te ontdekken. Maak prachtige fiets- en wandeltochten in natuurgebieden Sleenerzand, Orvelte en De Hondsrug. Voor een cultureel uitstapje kunt u naar het Veenpark of bezoek de hunebedden.

Het moderne hotel beschikt over diverse faciliteiten waar u tijdens uw verblijf gebruik van kunt maken. Zo biedt het hotel een sportcentrum met een fitnessruimte, squash- en tennisbanen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de fiets- en e-bikeverhuur om de prachtige omgeving te verkennen.

Ook op culinair gebied zal het u aan niets ontbreken. In de sfeervolle Brasserie Groene Buren kunt u genieten van heerlijke gerechten die uitsluitend met eerlijke, dagverse en regionale ingrediënten worden bereid. Bovendien kunt u ook genieten van een zakelijke lunch of diner en van een goede kop koffie of een heerlijke cocktail. Op zonnige dagen is het goed vertoeven op het terras na uw zakelijke bijeenkomst.

Kies voor uw volgende vergadering voor een veelzijdige locatie en ga meerdaags vergaderen in Emmen.

Top 3 Vergaderlocaties in Drenthe

Bent u eens op zoek naar een mooie vergader locatie in Drenthe? Wordt geïnspireerd door de rust en ruimte in Drenthe om uw vergadering het meeste effect te laten hebben. Vergader een dag of juist meer daags op een van deze locaties.

Vergader op een mooie locatie in Drenthe met een van deze arrangementen.

 1. Driedaags vergaderarrangement in Drenthe – Rust, Ruimte en Inspiratie
 2. Sfeervolle vergaderlocatie voor uw 12-uurs vergadering in Drenthe
 3. Meerdaags vergaderarrangement op de Drentsche Aa – 32 uurs bijeenkomst

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Zakelijk.nl