Rubriek

Bedrijfsweekend

Rubriek

Is het weer tijd voor teambuilding?  Tijdens dit Teambuildingarrangement hebben de deelnemers na aankomst keuze uit zelfstandig skiën of snowboarden. Op nog geen 3 uur reisafstand het optimale wintersportgevoel beleven met uw collega’s. Daarnaast beschikt het skioord over 260 moderne sneeuwkanonnen. De sneeuwkanonnen kunnen ingezet worden om de natuur een handje te helpen. Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Tijd voor teambuilding?

Het arrangement bestaat uit diverse onderdelen zoals het krijgen van les voor de beginners of zelfstandig van de pistes. Maar ook gezamenlijke groepsactiviteiten met heerlijk eten en drinken kan de apres ski niet ontbreken!

Samen met uw team ook overnachten?

Sauerland heeft de beschikking over prachtige overnachtingsaccommodaties met voor elk wat wils. Daarnaast bieden wij u een speciaal geselecteerde accommodatie aan. Ook kunnen wij aan de hand van uw wensen een overnachting accommodatie op maat verzorgen.

Het Teambuilding programma

Na aankomst op locatie ontvangt u de materialen en kunt u kiezen tussen ski of snowboard les. U kunt ook zelfstandig de piste verkennen. Na een goed verzorgde lunch kunnen de beginners en de gevorderden zelfstandig de piste verkennen. De middag wordt spectaculair afgesloten tijdens het sleeën. In de avond wordt er een heerlijk diner verzorgd in het restaurant van het hotel. In de ochtend kunt u gebruik maken van een goed verzorgd ontbijtbuffet.

Deze locatie biedt u alle ruimte voor een zakelijke vergadering. De sfeervolle multifunctionele zalen zijn van alle gemakken voorzien en modern ingericht. Centraal gelegen vergaderlocatie in de bossen. Alle zalen hebben een eigen uitgang naar het ruime, beschutte terras en de aansluitende tuin met wandelpad naar het bos. Een heerlijke en inspirerende plek dus voor uw bijeenkomst.

De unieke vergaderzalen

Deze locatie beschikt over 11 verschillende vergaderalen. In deel is gelegen in het hotel en een deel is gelegen in het naastgelegen restaurant dat ook deel uitmaakt van het hotel. Er is zelfs ruimte voor feesten tot 250 personen. Ook voor een bijeenkomst hebben zij verschillende zalen met verschillende capaciteit. Er wordt altijd gekeken welke zaal of zalen het beste bij uw groep passen.

Centraal gelegen vergaderlocatie in de bossen

Het hotel biedt u alle ruimte voor een zakelijke vergadering, workshop of teambuildingsuitje of een persoonlijk feest, diner of bruiloft. De sfeervolle multifunctionele zalen zijn van alle gemakken voorzien en modern ingericht. Alle zalen hebben een eigen uitgang naar het ruime, beschutte terras en de aansluitende tuin met wandelpad naar het bos. Een heerlijke en inspirerende plek dus voor uw bijeenkomst.

De omgeving

In de omgeving zijn tal prachtige routes te vinden. Dus wilt u uw meeting onderbreken of tijdens uw meerdaagse bijeenkomst even buiten de deur gaan dan kan dat.

Veel succes bij uw volgende bijeenkomst!

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort. Met een uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen. Neem een kijkje op www.bedrijfsfeest.tips.

Onderstaande arrangementen kunt u op onze website: www.bedrijfsfeest.tips tegenkomen:

Bedrijfsfeest op de Veluwe – groepsuitje met GPS en GSM

Een groepsuitje met een spel waarbij verschillende facetten van oriëntatie en visuele hulpmiddelen aan de orde komen. Tevens staat samenwerking hierbij voorop. Alle opdrachten zullen in teamverband uitgevoerd dienen te worden. Ideaal groepsuitje voor teambuiling.

Cocktail & Covers – Een feestavond met Smaak

Altijd al willen weten hoe je een heerlijke cocktail kunt maken of altijd al willen meezingen met leuke hits? Met Cocktail & Covers heeft u een spraakmakend feestconcept in handen.  De locatie kunt u zelf bepalen, maar wij hebben ook diverse locaties in ons bestand voor een onvergetelijke feestavond.

ALL-IN Bedrijfsuitje in Giethoorn – Inclusief Varen, Eten en Drinken

Genieten van een Rondvaart of Fluistertocht door het bijzondere en unieke waterdorp Giethoorn. Na de vaart heeft u de tijd om het dorp te voet te ontdekken. Tevens sluit u dit bedrijfsuitje af met een heerlijk buffet of een gezellige barbecue inclusief een drankarrangement. Een compleet verzorgd dagje uit met de collega’s. Giethoorn biedt met haar heel eigen culturele geschiedenis en waterrijke omgeving aan recreatieve mogelijkheden. Daarnaast loopt er een fraai fietspadennet door de prachtige omgeving.

Kom samen met uw relatie naar het Middeleeuws Spektakel in Brugge! De gehele binnenstad is een sprookje! De fantastisch bewaard gebleven stad schopte het al eens tot culturele hoofdstad van Europa. Terrassen zijn er in overvloed. Vooral aan de markt en de Burg. Wij verzorgen een bijzonder programma om Brugge op een originele manier te ontdekken.

Op slechts 20 minuten afstand van Brugge ligt Oostende aan de Belgische kust. Een overnachting aan de kust is zeker aan te bevelen wanneer u een dag in de stad wenst te combineren met lekker uitwaaien op het strand.

Met uw relatie naar het Middeleeuws Spektakel in Brugge

Brugge is een ideale bestemming voor een groepsreis. Er zijn talloze excursiemogelijkheden en groepsactiviteiten te organiseren in een historische sfeer. Daarnaast is de stad Brugge overzichtelijk, compact en op een acceptabele reisafstand vanuit Nederland.

Overnachten in Brugge

Wij hebben een jarenlange samenwerking met diverse hotels in centrum van Brugge. Deze zijn grotendeels in het hart van de stad gelegen, zodat alle programmaonderdelen op loopafstand van elkaar zijn. Het arrangement is op basis van 2-persoonskamers samengesteld, maar uiteraard kunnen we op aanvraag ook 1-persoons kamers voor u reserveren.

2-daags Middeleeuws Spektakel in Brugge

Middeleeuws Spektakel Brugge waant u zich in de tijd van de 15 eeuw. Een prachtige stadswandeling die u de mooiste plekjes van de stad leert kennen, brengt u terug in de Middeleeuwen. Na een bezoek aan de bierbrouwerij en het proeven van een huis gebrouwen biertje heeft u de tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. De volgende ochtend wordt u wakker met een goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel. Het programma wordt afgesloten met een boottocht over de grachten van Brugge. Laat u zich verrassen tijdens een actieve verkenning van deze historische stad met zijn Bourgondische leven.

Voor meer informatie over dit Middeleeuws Spektakel in Brugge vindt u op onze website.

Opzoek naar Originele personeelsfeesten? Wij hebben voor u deze SITE-TIP,  zodat u niet lang hoeft te zoeken. Hier vindt u uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Er zal er altijd één tussen zitten die aan al uw wensen voldoet. Tevens hebben wij de scherpste prijzen met maximaal comfort.
Onderstaande Originele personeelsfeesten kunt u op onze website tegenkomen:

Originele personeelsfeesten in Giethoorn 

De mooie omgeving biedt veel mogelijkheden voor een gezellige dag uit met collega’s, vrienden of familie. Het compleet Giethoorn arrangement is een basis arrangement voor een gezellige dag in Giethoorn. In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze locatie. Tevens beschikt deze locatie over een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is.

Themafeest Magische Feestavond beleven met uw Bedrijfsfeest

Dit magische feest spektakel geeft net dat beetje extra sfeer aan uw bedrijfsfeest, afdelingsfeest of personeelsfeest. Onder het genot van een overheerlijk diner zal een magisch duo u versteld doen staan. Niets is onmogelijk voor dit ongelofelijke goochelduo. Daarnaast wanneer u genoeg hebt gegeten zal de show vervolgd worden met een mind reading act. Tevens zal hierbij een van het duo geblinddoekt raden wat de gasten in hun handen houden.

Teambuilding op de Veluwe – groepsuitje met GPS en GSM

Een groepsuitje met een spel waarbij verschillende visuele hulpmiddelen aan de orde komen. Samenwerking staat hierbij voorop, alle opdrachten zullen in teamverband uitgevoerd dienen te worden. Ideaal groepsuitje voor teambuiling. Tevens biedt deze locatie ook de mogelijkheid te overnachten in een Finse chalet. De chalets liggen aan de rand van het bos bij Dieren in de Veluwe. Daarnaast zijn alle faciliteiten aanwezig voor een onbezorgde vergadering of teambuildingdag.

www.originelepersoneelsfeesten.nl

Incentive naar Brugge met uw team voor de ultieme Middeleeuwse sensatie. De gehele binnenstad is een sprookje! De fantastisch bewaard gebleven stad schopte het al eens tot culturele hoofdstad van Europa. Terrassen zijn er in overvloed. Vooral aan de markt en de Burg. Wij verzorgen een bijzonder programma om Brugge op een originele manier te ontdekken.

Incentive naar Brugge met uw team

Brugge is een ideale bestemming voor een groepsreis. Er zijn talloze excursiemogelijkheden en groepsactiviteiten te organiseren in een historische sfeer. Daarnaast is de stad Brugge overzichtelijk, compact en op een acceptabele reisafstand vanuit Nederland.

Met uw team ook overnachten?

Wij hebben een jarenlange samenwerking met diverse hotels in centrum van Brugge. Deze zijn grotendeels in het hart van de stad gelegen, zodat alle programmaonderdelen op loopafstand van elkaar zijn. Het arrangement is op basis van 2-persoonskamers samengesteld, maar uiteraard kunnen we op aanvraag ook 1-persoons kamers voor u reserveren. Op slechts 20 minuten afstand van Brugge ligt Oostende aan de Belgische kust. Een overnachting aan de kust is zeker aan te bevelen wanneer u een dag in de stad wenst te combineren met lekker uitwaaien op het strand.

2 dagen incentive naar Brugge met uw team

Middeleeuws Spektakel Brugge waant u zich in de tijd van de 15 eeuw. Een prachtige stadswandeling die u de mooiste plekjes van de stad leert kennen, brengt u terug in de Middeleeuwen. Na een bezoek aan de bierbrouwerij en het proeven van een huis gebrouwen biertje heeft u de tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. Tevens kan de avond worden afgesloten met een drankje in de bar van het hotel of in een van de vele gezellige kroegjes die Brugge rijk is.

Bent u opzoek naar een bedrijfsuitje in Overijssel? Neem dan eens een kijken op www.bedrijfsuitjeinoverijssel.nl. Hier vind u verschillende arrangementen voor een leuk bedrijfsuitje of voor een bedrijfsweekend.

Stap samen met uw collega’s voor één avond in de wereld voor de maffia heet. Deze maffia avond is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje. Een gezellige feestavond met spelen als buksschieten, roulette, black magic en het grote maffiaspel. Zie het als een soort maffia academie. Met lessen in zakkenrollen, blackjack spelen en schieten. Om dan helemaal klaar te zijn voor het grote Maffia spel. Dan vliegen de spetters er vanaf.

Een crimineel goed weekend vieren in Overijssel samen met uw relatie. Speciaal voor alle Escape Room liefhebbers hebben wij dit Weekend at the Prison arrangement samengesteld waarbij meerdere escape games aan bod komen. Het Villapark ligt aan de rand van Nationaal de Weerribben-Wieden in het dorpje Paasloo (nabij Steenwijk).

Voor een gezellig dagje uit met collega’s is dit Giethoorn combinatie arrangement een goede tip. Lekker eten, knapzakje mee, wandelen, punteren en de dag afsluiten met een diner. In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Neem een kijkje op  www.bedrijfsuitjeoverijssel.nl en dan wenst ik jullie alvast veel plezier met het volgende bedrijfsuitje in Overijssel!

Een verrassend bedrijfsuitje in de Achterhoek met paintball en bierproeverij. Ook culinair kunt u bij dit gezellige hotel uitstekend terecht en genieten van heerlijke diners. U bent er echt even lekker tussenuit! Geniet van ons Stoer Teamweekend in de Achterhoek.

Stoer Teamweekend in de Achterhoek

Aan de voet van de Lochemse Berg in de Gelderse Achterhoek, te midden van bossen en weilanden, ligt het sfeervolle boetiek hotel (net buiten Lochem). Voor ontspanning is een wandeling in de omgeving puur genieten! Lochem is gelegen nabij de Hanzesteden Zutphen en Deventer. Of rust u liever uit in het hotel dan gaat u toch heerlijk relaxen in de sauna, zwembad en solarium. Een heerlijk hotel om sfeervol te genieten!

En om even helemaal bij te komen na een dag hard werken of een dag stevig wandelen door de natuur maakt u gebruik van ons verwen zwembad met sauna en fitness!

Het prachtige hotel en de hotelkamers

Het monumentale pand is gebouwd in 1870. Gelegen te midden van lommerrijke velden, bossen en vennen en op circa 2 kilometer van het gezellige stadscentrum van Lochem. Het boetiek hotel is het beste alternatief voor thuis; zowel voor zakelijke als voor toeristische verblijven. Het hotel beschikt over 38 sfeervolle luxe hotelkamers.
– De economykamers
– De ruime en lichte comfortkamer
– De ruime Tuinkamers
– De deluxe kamers

Een bedrijfsuitje plannen wij voor u met ons Stoer Teamweekend in de Achterhoek.

Meerdaagse escape met collega’s? Teambuilding en met collega’s weer even samen zijn en wat spannende activiteiten ondernemen? Wij bieden erg leuke Meerdaagse escape arrangementen aan.

Meerdaagse escape met collega’s op de Veluwe
Met dit 2-daagse programma moet u met uw collega’s uit het bos zien te ontsnappen met de Escapetour op Nationaal Park Veluwezoom. In de avond gaat u samen lekker eten en u overnacht in Finse Chalets. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur.

Meerdaags bedrijfsuitje in de Weerribben – Overijssel
Kom met uw collega’s genieten van een meerdaags bedrijfsuitje in de Weerribben. Het programma is volledig verzorgd met de leukste activiteiten. Verblijf in een luxe watervilla met privé sloep. Ga op avontuur op het water en geniet samen van een uitgebreide Barbecue. Met dit verblijf kunt u bijna alles doen met uw stoere gemotoriseerde sloep. Die ligt bij aankomst al klaar aan uw eigen steiger. De omgeving is fantastisch mooi en er zijn genoeg plaatsen om aan te leggen.

Meerdaags Teamuitje op de Veluwe met escape
Wie weet de codes en juiste antwoorden het snelst te achterhalen? Gebruik uw zintuigen en erg belangrijk het gehele teamverband natuurlijk. U heeft een uur de tijd om het mysterie op te lossen en te ontsnappen uit de escaperoom. Na deze hersenkraker is het tijd om gezellig samen een uurtje te bowlen en te BBQ-en. Tijd voor teambuilding en samen leuke dingen doen!