Menu
Bedrijfsuitjes / Twente

Bedrijfsuitjes in Almelo en omstreken

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje? Dan bent u in Almelo op de goede plek! De mooie stad Almelo biedt een ruime keuze aan indoor en outdoor activiteiten, speciaal om het u en uw collega’s naar de zin te maken. We hebben hier de 3 leukste outdoor bedrijfsuitjes voor u op een rij gezet.

BBQ toer

Bij de naam BBQ toer denk je wellicht aan een rustig uitje met je collega’s, waarbij lekker gebarbecued gaat worden. Lekker gebarbecued zal er ook zeker worden, maar niet alleen dát zal deze dag onvergetelijk maken. U en uw collega’s zullen opgehaald worden voor een bijzondere rit in een historische legertruck. Bent u werkzaam bij een bedrijf in Twente? Dan wordt u ook nog eens meteen vanaf uw werk opgepikt. Aan boord van deze legertruck kunt u genieten van een drankje op één van de comfortabele kussens en ook muziek zal aanwezig zijn. Het zal een avontuurlijke tocht zijn, met ondertussen een stop met diverse, leuke opdrachten. De dag zal afgesloten worden met, zoals de naam al verraad, een BBQ. Deze zal plaatsvinden op een mooie open plek, zodat de aanhanger van de legertruck tot een Open Air BBQ omgebouwd kan worden.

Wie is de mol

Wie kent het populaire programma ‘Wie is de Mol?’ niet? Door het grote succes van het programma is dit spel er nu ook voor u en uw collega’s om te spelen. Per groep is er één Mol die de groep zal manipuleren. Deze ‘Mol’ zal aan het begin van het spel op de hoogte worden gesteld van zijn/haar rol. Elke groep zal een iPhone meekrijgen, waarop de opdrachten ontvangen zullen worden. Dit alles speelt zich buiten af. Het is dus een erg leuke manier om de stad Almelo (of een andere stad naar keuze) te leren kennen. Ook buiten Nederland is dit leuke spel te spelen. Zo kan ‘Wie is de Mol?’ ook als bedrijfsincentive in Brugge geboekt worden.

Buggyrally

Wilt u een wat actiever bedrijfsuitje, dan kunt u ervoor kiezen een buggy toer te maken. Het moderne voertuig biedt plaats voor 2 personen en u kunt er een snelheid van wel 70km per uur mee behalen. Er zal gezorgd worden voor een uitdagend programma, waarin het rally gevoel centraal staat. Er zullen diverse rally spellen gedaan worden onderweg, een lekker drankje op een terras staat op het programma en dit alles wordt vastgelegd op camera.

Meer weten over één van deze bedrijfsuitjes in Almelo? Kijk dan eens op deze website. Bovenstaande uitjes zijn outdoor activiteiten; vergeet daarom niet om goed voorbereid op pad te gaan. Trek tijdens wat koudere dagen warme kleding aan, zodat u het niet koud zult hebben. Op warmere dagen wordt vaak een jas vergeten, maar een jas is altijd handig om extra bij u te hebben, omdat het in de avond nog wel eens flink kan afkoelen. In deze webshop kunt u jassen vinden voor vele verschillende gelegenheden.