‘Nederland barst van het ondernemerschap, maar ons land blijft achter in het aantal bedrijven dat daadwerkelijk doorgroeit. Daar willen we met de Nationale Groeimasterclass verandering in brengen,’ aldus Harold Goddijn (Tom Tom), voorzitter van de Raad van groeiambassadeurs.

Op dinsdag 27 oktober komen in Hilversum meer dan vijfhonderd ondernemers samen voor de tweede editie van de Nationale Groeimasterclass.

Nationale Groeimasterclass is een dag voor ervaren ondernemers die hun snelle groei beter willen managen, of ondernemers die inspiratie willen opdoen om snelle groei te creëren.

Het thema is ‘Scale your Impact’ – met de belofte aan de ondernemer,’verdubbel je groei’.

De keynote wordt vervuld door ’s werelds bekendste groeigoeroe Vern Harnish, auteur van de het boek “Scaling Up”. Harnish staat bekend om zijn praktische aanpak voor het creëren en managen van snelle groei. De masterclass is toegankelijk voor meer ervaren ondernemers die hun snelle groei beter willen managen, of ondernemers die inspiratie wilen opdoen om snelle groei te creëeren

Zes van Nederlands snelstgroeiende ondernemers, Pieter Zwart (Coolblue), Heleen Dura van Oord (DQNA), Harald Swinkels (NLE), Han de Groot (Matrixlab/Macromill), Jitse Groen (Thuisbezorgd.nl) en Murat Kiran (Conclusive), zullen de geheimen achter hun groeiformule delen.

Over NLevator
Om ontwikkeling en groei bij midden-kleine bedrijven te stimuleren is stichting NLevator in het leven geroepen. Het doel van stichting NLevator is om groeiondernemers te ondersteunen in hun groeidoelen.

Voor meer over Nlevator, bezoek de website www.nlevator.nl of www.nationalegroeimasterclass.nl

Redacteur

Comments are closed.