We zijn tegenwoordig bijna 24/7 online via smartphone, tablet of pc, maar tegenwoordig kan dit ook via een smartwatch. Buiten het feit dat het een mooie hippe mode-accessoire is biedt het ook zakelijk verschillende voordelen om online te zijn via een smartwatch.

Via een smartwatch is het gemakkelijk om korte tekstberichtjes of opdrachten te versturen, zonder dat je hiervoor je telefoon of laptop te voorschijn moet halen. Dit kan handig zijn tijdens een meeting of ook wanneer u bijvoorbeeld onderweg bent. De meeste smartwatches hebben ook een spraakfunctie om berichten te versturen. Zo kunt u in de auto gewoon op de weg blijven letten en toch even een berichtje sturen naar kantoor of een klant.

Door de spraakfunctie op de smartwatch is deze ook uitermate geschikt voor het maken van memo’s.

Het uitvoeren van betalingen is ook super simpel via het juiste model smartwatch van Horloge.nl. U kunt gewoon rechtstreeks via uw horloge betalen. Een groot deel van de smartwatches hebben namelijk ingebouwde chips, vergelijkbaar met de chips die ook op een bankpas zitten. Het meenemen van een dikke portomonee met allemaal pasjes is dan niet mer nodig.

Tot slot kun je je smartwatch ook gebruiken als een soort sleutel. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden om op kantoor deuren te openen, of uw pc te vergrendelen of ontgrendelen als u in de buurt bent. Deze techniek werkt dan met dezelfde chips waar ook betalingen mee gedaan worden.

Dit zijn slechts een aantal voordelen van een smartwatch. Naast de functies van een smartwatch zijn er ook nog tal van verschillende merken en modellen. Dus belangrijk is dat u zich goed oriënteert en dat u de juiste keuze maakt. Welke smartwatch past bij u? Is dit bijvoorbeeld de fossil smartwatch?

Redacteur

Comments are closed.