Steeds minder personeel, steeds meer digitalisering. Geen mappen vol met facturen langs brengen bij jouw boekhouder, maar simpelweg je factuur digitaal aanleveren. Vandaag de dag gaat alles digitaal en ondanks dat nog lang niet ieder administratiekantoor zover is zijn er ook bedrijven die hun tijd al flink vooruit zijn.

Paul Weideman, directeur bij Admiprofs spits zich enorm toe op digitalisering. ‘Klanten hoeven in principe helemaal niet meer op kantoor te komen. Voor vragen zijn wij telefonisch altijd bereikbaar. Wij verwerken dagelijks de complete administratie van onze klanten en bieden de klanten zelfs de mogelijkheid live-inzicht te hebben in hun vraagposten.’

Bij Admiprofs zijn ze flexibel en gaan ze pro-actief en efficiënt te werk. Met een all-in pakket vanaf €75 ben je compleet ontzorgd. Heb je een vraag over jouw administratie of belastingzaken? Dan kun je ze altijd bellen of mailen. De rest regelt Admiprofs voor jou. Mist er iets in jouw administratie? Dan neemt Admiprofs contact met jou. Zij zorgen ervoor dat jouw administratie in orde is.

‘Er zijn klanten die hier al jaren niet op kantoor geweest zijn. Zij leveren de administratie digitaal aan. Wij sturen ze ieder kwartaal een overzicht van de actuele cijfers met o.a. de prognose inkomstenbelasting en zorgen dat alles geregeld wordt. Op dit moment zijn wij druk bezig met de lancering van onze nieuwe app. Klanten kunnen dan direct hun complete administratie inzien via de ‘Admiprofs App’ en eventueel ook facturen insturen en direct betalen. Op deze manier kunnen onze klanten (die actief hun administratie aanleveren) live inzicht hebben in hun resterende aan te leveren bescheiden en de bedrijfscijfers’ aldus Paul Weideman.

Het ziet er naar uit dat de ontwikkelingen bij de administratiekantoren ervoor gaan zorgen dat de komende jaren  het aantal werkzame personen in de branche flink gaat afnemen. Voor klanten van dit administratiekantoor uit Utrecht betekend het dus ook dat zij niet meer onnodig per uur hoeven af te rekenen, maar iedere maand precies weten waar zij aan toe zijn.

Bespaar tijd, kies voor flexibiliteit, effectiviteit en een administratiekantoor van deze tijd.

Redacteur

Comments are closed.