Smartphones en tablets worden steeds veelzijdiger. Het is geen verrassing dat ze dus ook steeds meer mogelijkheden bieden voor zakelijk gebruik. Waar je eerst standaard met laptop en uitrusting op locatie kwam, kan nu veel werk gewoon opgevangen worden met smartphone of tablet. Zeker wanneer je gebruik maakt van een SIM-only abonnement kun je hiermee niet alleen veel tijd, maar ook veel geld besparen. Zit je abonnement periode er bijna op en betaal je liever wat minder? Vergelijk dan eens de SIM-only aanbieders op de website van Belwinkel. Hiermee heb je dezelfde mogelijkheden voor minder geld! Onderstaande zakelijke apps werken dan ook niet alleen op de nieuwste smartphones. Ze doen het net zo goed op een ouder model.

 1. Microsoft Office Mobile
  Onmisbaar op iedere telefoon is het standaard office document. Niet alleen kun je op deze manier toegezonden bestanden openen, maar je kan ook gemakkelijk en snel documenten maken of bewerken. Zo hoef je niet langer op kantoor te blijven maar kun je gemakkelijk onderweg de puntjes op de I zetten. Of je nu met Word, Powerpoint of Excel werkt, alle Word bestanden zijn te bewerken.
 2. iAnnotate
  Met iAnnotate kun je niet alleen PDF bestanden openen en lezen, je kan er ook direct je opmerkingen in achterlaten. Je kan tekst markeren en voorzien van aantekeningen. De app is gespecialiseerd voor smartphones maar werkt natuurlijk het gemakkelijkste op een groot scherm.
 3. Google Drive
  Je vindt de Google Drive app binnenkort niet meer op je computerscherm, maar wel standaard op bijna iedere telefoon of tablet. Het is dan ook een gemakkelijke manier om altijd en overal toegang tot je bestanden te hebben. Je kan via Google Drive ook gemakkelijk bestanden bekijken, bewerken en delen.
 4. CamScanner
  Met de CamScanner kun je uiteenlopende documenten gemakkelijk scannen. De app verbeterd de kwaliteit van zowel tekst en beeld en geeft je de mogelijkheid om scans bij te snijden. Je kan er zelfs watermerken mee toevoegen.
 5. Kayak
  De ideale app voor de zakenreis. De app bundelt alle informatie die je nodig hebt. Je vlucht, hotel, transfer en vervoer worden allemaal samengebracht en direct zichtbaar in kalendervorm.
 6. Google Analytics
  Deze handige app is niet alleen voor laptop-gebruik. Met de mobiele app kun je ook onderweg gemakkelijk je statistieken
 7. WorldCard Mobile
  Met de handige WorldCard Mobile app kun je visitekaartjes direct inscannen en alle gegevens toevoegen aan je telefoonboek. Deze betaalde app ondersteunt 20 talen en werkt samen met apps als LinkedIn, Twitter en Facebook.

 

 

Redacteur

Comments are closed.