Niet alleen de inrichting binnen, maar ook het terrein buiten het bedrijf is belangrijk. Een goede eerste indruk is essentieel voor bezoekers, klanten en medewerkers. Maar waar moet je allemaal aan denken? We zetten vijf onmisbare zaken op een rijtje: van fietsenrek tot gevelvlag.

Alles voor het parkeerterrein
Met alleen het markeren van parkeervakken door witte lijnen ben je er vaak nog niet. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over verkeersdrempels? Hiermee zorg je ervoor dat het parkeerterrein niet als racecircuit wordt gebruikt, wat dan weer resulteert in een hogere mate van veiligheid van de mensen die op het terrein lopen of fietsen. Naast drempels zie je op parkeerterreinen ook vaak parkeerpalen en beugels. Deze zijn ideaal om ongewenst parkeren te voorkomen en vaste parkeerzones af te bakenen.

Fietsenrek en complete overkappingen
Auto’s zijn met bovenstaande tip al helemaal voorzien op je bedrijventerrein. Tijd voor de volgende groep, de fietsers! Voorkom dat er overal tegen de gevel van het pand fietsen geparkeerd staan, zorg voor een fietsenrek en overkapping. Dit geeft een bedrijventerrein een opgeruimde en nette uitstraling en verkleint ook nog eens de kans op diefstal.

Rokers? Zo blijft alles netjes
Het laatste wat je wilt zijn sigarettenpeuken voor de ingang van je bedrijf. Een asbak voor buiten is daarom onmisbaar. Door te kiezen voor een staande asbak, een rookzuil of een wandasbak zorg je voor een opgeruimde en veilige omgeving.

Laat je bedrijf zien met gevelvlaggen
Je bedrijf extra laten opvallen? Kies dan voor gevelvlaggen. Het is niet alleen perfecte promotie, het is ook nog eens praktisch voor klanten die voor het eerst bij je bedrijf langskomen. Zo zie je gelijk dat je aan het goede adres bent. Bedrijfsvlaggen zijn daarnaast gemaakt van sterk materiaal, waardoor ze bestand zijn tegen alle weersinvloeden.

Buitenmeubilair: picknicktafels, bankjes en buitentafels
Tot slot, is buitenmeubilair een belangrijke toevoeging voor een bedrijventerrein. Denk hierbij aan comfortabele picknicktafels en bankjes, die stimuleren dat werknemers naar buiten gaan. Ook zorgt dit voor een gezellige eerste indruk.

Met deze vijf onderdelen zorg je voor een perfect ingericht bedrijfsterrein, waarmee je een goede indruk maakt bij zowel bezoekers, klanten en medewerkers. Wat wil je nog meer?

Redacteur

Comments are closed.