Veel bedrijven organiseren eens in de zoveel tijd een bedrijfsuitje. Tijdens een bedrijfsuitje leren collega’s elkaar beter kennen en dit bevordert de sfeer op het werk. Veel bedrijven zijn gevestigd in de randstad en dit betekent dat de meeste bedrijfsuitjes plaatsvinden in steden als Amsterdam of Utrecht. Na een tijdje is dit natuurlijk niet erg origineel meer en wellicht ben je opzoek naar een leuke locatie voor een onvergetelijk bedrijfsuitje? Tilburg is een geweldige stad die zich perfect leent voor een uniek bedrijfsuitje. Om je alvast van inspiratie te voorzien hebben wij 4 leuke bedrijfsuitje ideeën in de omgeving van Tilburg op een rijtje gezet!

Escape Room Tilburg

De zogeheten Escape Rooms zijn tegenwoordig in elke stad te vinden, zo ook in Tilburg. Het speciale aan de escape room in Tilburg is dat alle kamers 100% uniek zijn en dus nergens anders replica’s te vinden zijn. De Escape Rooms zijn er in verschillende niveaus, zowel voor beginners als voor gevorderden. Kunnen jij en je collega’s binnen een uur ontsnappen? Kraak je hersens en werk samen om uiteindelijk met zijn allen de uitgang te vinden! Daarnaast kun je hier ook heerlijk borrelen en misschien zelfs een nachtje blijven slapen bij een hotel in Tilburg. Meer informatie over Escape Room Tilburg vind je hier.

Bierproeverij

Zitten er veel bierliefhebbers op kantoor? Dan is een bedrijfsuitje bij een Bierproeverij in Tilburg een erg leuk idee. De meeste Tilburgse bierproeverijen hebben gekozen voor bier van Nederlandse bodem, wat dit uitje natuurlijk extra speciaal maakt. Wij Nederlanders mogen best trots zijn op de nationale brouwerijen. Nederland telt zo’n 250 (micro)brouwerijen. Zo’n 40 jaar geleden waren dit er slechts 14(!). Er zijn ongeveer 10 kroegen in Tilburg die een bierproeverij organiseren.

Lees ook: 5 leuke bedrijfsuitjes!

Karten

Altijd al je collega’s uit willen dagen in een race? Ga dan karten bij Voltage in Tilburg. De karts gaan hier zo’n 70 kilometer per uur en dit bedrijfsuitje vergeet je niet snel. De kaartbaan is maar liefst 450 meter lang en telt veel bochten en zelfs een zogeheten fly-over. Je kunt het hele circuit afhuren, zodat je alleen tegen je eigen collega’s racet. Er kunnen maximaal 16 rijders per ronde meedoen. Meer informatie vind je op de website van De Voltage

Klimmen

Zijn jij en je collega’s sportief aangelegd? Kies dan voor een sportief bedrijfsuitje. Bij het klimcentrum Neoliet Tilburg kun je heerlijk klimmen en boulderen met collega’s. Dat is pas echt een uniek bedrijfsuitje! Je kunt ervoor kiezen om een les te volgen met zijn allen, of gewoon lekker zelf aan de slag te gaan. Er zijn meerdere arrangementen mogelijk. Je zult de volgende dag wel spierpijn hebben, maar geloof ons: dat is het dubbel en dwars waard! Meer informatie op: neoliet.nl

Zijn we nog ideeën vergeten? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

 

Redacteur

Comments are closed.