Menu
Drenthe

32-uurs vergaderarrangement op een kasteel

Wilt u eens een andere en unieke vergaderlocatie uitproberen? Ervaar dan hoe het is om vorstelijk te vergaderen in Drenthe.

Vorstelijk vergaderen

Twee dagen vergaderen op een kasteel met alles wat u nodig heeft. De locatie beschikt over 11 vergaderruimtes met ruimte voor tussen de 2 en 150 personen. De hele dag kunt u gebruik maken van koffie, thee en water. Aangezien u in een kasteel vergadert, zult u ook vorstelijk behandeld worden. Tijdens uw vergadering is het rond 10.45 uur tijd voor een pauze, waarbij u even kunt ontspannen bij een lekker kopje koffie of thee en huisgemaakte zoetigheden. Na deze korte onderbreking kunt er weer met volle moed tegenaan. Tussen de middag ontvangt u een uitgebreide kasteellunch met bijbehorende dranken. Na uw vergadering kunt u heerlijk genieten van een driegangendiner die met veel passie is bereid door een culinaire chef-kok. ’s Nachts slaapt u als een prins of prinses en de volgende ochtend ontvangt u een uitgebreid kasteelontbijt.

Prachtige ambiance

Dit hotel is gevestigd in het centrum van het oude stadje Coevorden in de provincie Drenthe. De locatie is sfeervol en huiselijk ingericht en er komen veel klassieke elementen naar voren. Het hotel beschikt over meerdere kamers. U zult overnachten in een prachtige kamer die is voorzien van een groot King bed en een regendouche. Aan deze kamers is een duidelijk zichtbare klassieke touch gegeven met veel hout, leer en marmer.

Wilt u vorstelijk vergaderen in Drenthe?