Een kantoorruimte inrichten. Dit kan best een opgave zijn. Wat moet je nou allemaal aanschaffen en wat heb je nou echt nodig bij het houden van kantoor? Om u te helpen heb ik 3 must haves voor op kantoor voor u op een rijtje gezet voor het inrichten van een aantrekkelijk kantoor.

1. Het Bureau

Een goed bureau is zeer belangrijk. Meet eerst op hoe groot de bureau’s moeten zijn en wat je kwijt kunt in het kantoor. Heb je een wat kleiner kantoor? Kies dan niet voor drukke kleuren maar houd de kleur van het bureau een beetje neutraal. Je kunt het dan altijd nog opfrissen met wat leuke en kleurrijke accessoires. Een bureau met een houten blad geeft een warm en gezellig effect, terwijl een hoogglans of glazen blad een meer exclusieve look uitstraalt. Bepaal dus welke look je wilt uitstralen.

2. De stoel

Een bureaustoel is misschien wel het belangrijkste. Als je de hele dag op je bureaustoel zit is het belangrijk om een stoel te kiezen die goed bij je houding past. Kijk goed naar het comfort van de stoel. Kies bijvoorbeeld voor een bureaustoel met ergonomische ondersteuning in je rug en zorg dat je de hoogte, zitting, rugleuning en arm ondersteuningen kunt aanpassen zodat deze goed op jouw lengte en lichaam kan worden afgesteld.

3. Kantoorartikelen

Een opbergkast voor het opbergen van de administratie, ordners etc. is onmisbaar in een kantoor. Je wilt immers alle rotzooi uit het zicht hebben en dat kan met een mooie opbergkast. Zorg er dan wel voor dat de opbergkast gesloten is, want met een open opbergkast ziet het er al snel rommelig uit.

Daarnaast is een printer ook niet weg te denken op een kantoor. Zorg ervoor dat je altijd inktcartridges op voorraad hebt. Tegenwoordig print men niet meer zoveel als vroeger, dus als je dan een keer wilt printen is het van belang dat er genoeg inkt in de printer zit.

Redacteur

Comments are closed.